Whataburger εφαρμογή υποτροφία 2013

PSA / Whataburger με βραβείο $ 1.000 υποτροφίες

Δύο ανώτεροι αθλητές να κερδίσει $ 500 Βιβλία Υποτροφιών

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πενσακόλα (PSA) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία με εστιατόρια Whataburger να υποστηρίξει την PSA Senior Scholar Αθλητής επίσημων στις 9 Μαΐου, 2013. Περισσότερα από $ 100.000 σε υποτροφίες θα χορηγηθούν στις συνολικές σπορ νικητές.

Whataburger εφαρμογή υποτροφία 2013

Το ετήσιο συμπόσιο παρουσιάστηκε από την Ιερή Καρδιά Αθλητισμού Φροντίδα αναγνωρίζει πάνω από 200 ανώτεροι αθλητές από Escambia και Santa Rosa County σχολεία με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση σε συνδυασμό με αθλητικές ικανότητες του μαθητή. Είναι κοινό για αρκετούς από τους υποψηφίους να είναι αποχαιτετηστήριος ενός σχολείου ή στο top 5% των αντίστοιχων τάξης τους.

ads

Whataburger και η PSA είναι η δημιουργία μιας νέας χορηγίας στην οποία θα απονομής ένα αρσενικό και ένα θηλυκό φοιτητής-αθλητής με υποτροφία $ 500 για να χρησιμοποιηθεί προς την έξοδο του βιβλίου πρώτο εξάμηνο τους. Επιπλέον, η συνολική αρσενικό και θηλυκό νικητής στο συμπόσιο θα κερδίσει "Whataburger για ένα έτος."

Αρχίζει την 1η Απριλίου, ανώτεροι αθλητές φοιτητής μπορεί να επισκεφθεί pensacolasports να συμπληρώσετε το έντυπο της αίτησης υποτροφίας. Η επιτροπή επιλογής ψάχνει για άτομα που έχουν καλές επιδόσεις στην τάξη, συμμετείχε σε ένα άθλημα (ες) varsity, και συνέβαλαν στην κοινότητά τους μέσω εθελοντικών ώρες και εξωσχολικές δραστηριότητες και κλαμπ. 26 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης υποτροφίας.

"Αυτή είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εκδήλωση καταφέρνουμε κάθε χρόνο», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής της PSA Ray Palmer. "Η επίτευξη αυτών των νεαρών ανδρών και γυναικών και άκουσε τις ιστορίες τους για το τι έχουν καταφέρει κάνει για μια καταπληκτική βραδιά. Τώρα που έχει την υποστήριξη Whataburger της εκδήλωσης αυτής και να προσθέσετε μια νέα υποτροφία είναι ένα μεγάλο συν σε μια ήδη μεγάλη βραδιά. "

Η πλειοψηφία των $ 100K συν υποτροφίες προέρχονται από τους συνεργάτες περίπτωση Πανεπιστήμιο της Δυτικής Φλόριντα και Πενσακόλα State College. Άλλες υποτροφίες και αναγνώρισης περιλαμβάνουν το ένα $ 2500 υποτροφία για το Senior Scholar Συνολικά Άνδρες και Γυναίκες που παρέχονται από το Ίδρυμα Συνδέσμου Pensacola Sports, το Υποτροφιών Gary McAdams το οποίο χρηματοδοτείται από το Pensacola Δρομείς Ένωση και το βραβείο ναύαρχος Shugart, δίνεται μια εξαιρετική ηγέτης της κοινότητας και συνεισφέρων, απονέμεται από τη φθορά-TV 3 του Dan Shugart προς τιμήν του πατέρα του.

Whataburger εφαρμογή υποτροφία 2013

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι για να συμμετάσχουν στην φετινή διοργάνωση παρέχοντας δύο ειδικές υποτροφίες που πρόκειται να συναφθεί εκείνο το βράδυ", δήλωσε ο Λι Cartledge, Διευθυντής Επιχειρήσεων για Whataburger. «Δίνοντας πίσω στις κοινότητες που ονομάζουμε σπίτι ήταν πάντα το επίκεντρο για Whataburger και έχουμε την τιμή να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα από αυτά τα καταπληκτικά νέων αθλητών."

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλα γεγονότα Pensacola Αθλητικός Σύλλογος Senior Scholar επίσημων ή, επισκεφθείτε pensacolasports ή καλέστε 434 έως 2800.

Σχετικά με το Σύνδεσμο Πενσακόλα Αθλητισμού (PSA) - Το PSA είναι μία από τις αρχαιότερες αθλητικές ενώσεις / επιτροπές στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχής γενομένης από το 1954. Σήμερα, η PSA διαχειρίζεται ή βοηθά σε πολλές εκδηλώσεις το χρόνο σε όλη την Escambia, Santa Rosa, και περιοχές νομών Okaloosa. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ένα γυμνάσιο σειρά all-star, σημαία ποδόσφαιρο, 5K-15K τρέχει, μαραθώνιους, τρίαθλο, ποδηλατικούς αγώνες, συλλογικό εθνικά πρωταθλήματα, και τα ετήσια βραβεία και υποτροφίες δεξιώσεις για να αναφέρουμε μερικές. Το PSA είναι αφιερωμένο στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κοινότητα μέσω του αθλητισμού.

Σχετικά με το Ίδρυμα Συνδέσμου Pensacola Αθλητισμός - Το Ίδρυμα Συνδέσμου Πενσακόλα Αθλητισμός παρέχει χρηματοδοτική στήριξη που θα εμπνεύσει, να ενθαρρύνουν και να γαλουχήσει τη νεολαία της Northwest Florida μέσω του αθλητισμού που σχετίζονται με τις δραστηριότητες. Μέχρι σήμερα, το Ίδρυμα PSA διέθεσε πάνω από $ 390,000 σε επιχορηγήσεις για πάνω από 40 προγράμματα τομέα και οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού Lear να κολυμπήσετε, Special Olympics, Senior Scholar Αθλητής Υποτροφιών, Πενσακόλα Τζούνιορ Ένωσης Τένις, First Tee της Northwest Florida, Μεγαλύτερη Πενσακόλα Aquatic club, και η ευρύτερη Πενσακόλα Τζούνιορ Golf Association.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Γιατί παλιά προγράμματα δεν εκτελούνται σε σύγχρονες εκδόσεις των Windows (και πώς μπορείτε να τις εκτελέσετε Τέλος πάντων) από τον Chris Hoffman στις 24 Σεπτεμβρίου, 2013 τα Windows είναι όλα σχετικά με τη συμβατότητα προς τα πίσω, επιτρέποντας στους ανθρώπους ...

  • λειτουργικότητας JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής σας είναι απενεργοποιημένη. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την, ώστε να μπορείτε να ζήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας. Δημιουργήσει μια λαμπρή καριέρα δημιουργικότητα είναι η δουλειά μας Κατά τη ...

  • Σπάσιμο το Δοκίμιο της Νέας Κοινής App Η κοινή App προσωπικό δοκίμιο είναι το Άγιο Δισκοπότηρο της εφαρμογής κολλεγίων σας, αλλά για πολλούς, το τέλειο θέμα είναι ένα απατηλό στόχο. Για όσους από εσάς δεν το έκανε ...

  • Όπως και τα δεδομένα; Αν ναι, η Sprint μπορεί να είναι ο φορέας για σας Σελίδα 1 από 2: Ενώ άλλοι φορείς εγείρουμε ζητήματα σχετικά με τα σχέδια δεδομένων - απεριόριστη, περιορισμένη, σε αναμονή, όχι στραγγαλίζεται - Sprint προσφέρει μερικά από τα πιο ...

  • Σχετικές Όροι Direct X είναι ένα σύνολο από APIs (εφαρμογή διεπαφές προγράμματος) που αναπτύχθηκε από τη Microsoft. Θα παρέχει στους προγραμματιστές λογισμικού με πόρους για τη δημιουργία εφαρμογών που βασίζονται στα Windows που έχουν πρόσβαση ...