1xEV BlackBerry τι σημαίνει αυτό

Καλύτερη απάντηση: Βασικά ρωτάτε πώς να γίνει ένας θρύλος. Λοιπόν, για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να είναι πραγματικά μοναδικό και τρελό ταλαντούχους. Εάν είστε μουσικός, θα πρέπει να είναι μια μουσική ιδιοφυΐα (κάτι που οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που αναφέρονται είχε στο κοινό). Αν ήθελε κάποιος να ακούγεται σαν τον Michael Jackson, το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να ακούσει ήταν ο ίδιος ο Michael Jackson, γιατί είχε κάτι να προσφέρει ότι κανένας άλλος δεν θα μπορούσε. Όχι μόνο ήταν αυτός ένας μουσικός, ήταν επίσης μια χορεύτρια και είμαι αρκετά σίγουρος ότι τα κορίτσια άρεσε ο τρόπος που κοίταξε, καθώς και.

ads

Βοηθά επίσης να έχουν μια ελκυστική προσωπικότητα (δηλαδή κωμωδία, τα ήθη, κ.λπ.)

Για να συνοψίσω

1.Lots του ταλέντου

2.Uniqueness

3.Originality lt? ----- BIG ONE (Προσπαθήστε να κάνετε κάτι που κανένας δεν έχει ξαναδεί Αν άλλοι άνθρωποι θέλουν να σας μιμηθούν, μια επιτυχία εξετάσει.)

4. Βοηθά να ξέρει τους σωστούς ανθρώπους, αλλά εάν μπορείτε να πάρετε το πόδι σας στην πόρτα για τη δική σας, τότε θα πρέπει να είναι ωραία

5.Give ανθρώπους κάτι για να μιλήσουμε για (αν τα βλέμματά σας του, κάτι που έκανε, όποια κι αν είναι πρέπει να είναι γενικού ενδιαφέροντος)

6. Βοηθά να έχουν μια ωραία προσωπικότητα, ώστε οι άνθρωποι θα θέλουν να δουλέψουν μαζί σας

* Όσο για Adele, που έχει ακριβώς το τέλειο συγχρονισμό. Ενώ υπάρχουν ένα σωρό καλλιτέχνες σκουπίδια κάνει τα πάντα για τα χρήματα στις μέρες μας, που είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που τραγουδά πραγματικά από την καρδιά, και γι 'αυτό πολλοί άνθρωποι σαν κι αυτήν, επειδή οι άνθρωποι μπορούν να αφορούν τη μουσική της και βιώνει συναισθήματα της

Δεν λαμβάνω email στο BlackBerry smartphone μου

Εάν κάποιος σας πει ότι σας έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας καταφύγιο’t λάβει, δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη δική σας διεύθυνση e-mail. Εάν λάβετε το δικό σας e-mail το θέμα μπορεί να είναι με το άλλο πρόσωπο’λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν’t το παραλάβει, δοκιμάστε το εξής για να λύσετε το πρόβλημα.

Αν εσύ’εκ νέου δεν λαμβάνουν email από λογαριασμούς Internet Hotmail, MSN, Sympatico ή Bell σας, αλλά λαμβάνετε email από άλλους λογαριασμούς,’s πιθανό ότι θα χρειαστεί να επανα-επικύρωση Hotmail, MSN, Sympatico ή Bell λογαριασμούς σας στο Internet. Για λόγους ασφαλείας, οι λογαριασμοί αυτοί θα πρέπει να είναι εκ νέου επικυρώνονται κάθε 90 ημέρες.

 1. Επιβεβαιώστε ότι το smartphone σας είναι ενεργοποιημένη και έχει ενεργοποιηθεί το ασύρματο δίκτυο.
  1. Από την αρχική οθόνη, επιλέξτε Διαχείριση συνδέσεων
  2. Επιλέγω Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το ασύρματο δίκτυο
 2. Βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του σήματος του δικτύου είναι επαρκής.

  Στην επάνω δεξιά γωνία του BlackBerry αρχική οθόνη σας’ll δείτε μια σειρά από μπαρ κάλυψης που δείχνει την ισχύ του σήματος. Εάν δεν’t δείτε οποιαδήποτε μπαρ κάλυψη ή εάν υπάρχει έξω από την εικόνα της υπηρεσίας (SOS), τότε δεν έχετε επαρκή ασύρματη κάλυψη.

  Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να ελέγξετε την ισχύ του σήματος του δικτύου.

  1. Από την Αρχική οθόνη, κάντε κλικ στο επιλογές εικόνισμα
  2. Στην οθόνη Επιλογές, κάντε κλικ στην επιλογή Κατάσταση
  3. Στην οθόνη Κατάσταση, ελέγξτε το Σήμα πεδίο. Η ισχύς του σήματος πρέπει να είναι εντός του εύρους -40 με -100 DBMS για να σας δώσει επαρκή ασύρματη κάλυψη.
  Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη δύναμή σας ασύρματο σήμα χρησιμοποιώντας μια συντόμευση πληκτρολογίου (σε BlackBerry smartphone με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY).
  1. Ενώ κρατάτε πατημένο το BlackBerry σας ALT κλειδί, πληκτρολογήστε τα γράμματα N, M, L, L
  2. αρχική οθόνη σας θα δείξει την ισχύ του ασύρματου σήματος σας, μετρούμενη σε DBMS.
  Εάν δεν’t έχουν επαρκή ισχύ του σήματος, μετακινηθείτε σε άλλο μέρος του κτιρίου ή έξω.
 3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάλυψη από την προβολή χαρτών κάλυψης μας.
 4. Επιβεβαιώστε τα στοιχεία σύνδεσης ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Βεβαιωθείτε ότι το κεφαλαίο 1X ή 1XEV εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, ακριβώς κάτω από την ισχύ του σήματος. Αν οι εικόνες είναι κεφαλαία, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. Αν οι εικόνες είναι πεζά (π.χ. 1x ή 1xEV ) Ή όχι ανύπαρκτη, δοκιμάστε να επαναφέρετε το BlackBerry smartphone σας με την αφαίρεση και την εκ νέου τοποθέτηση της μπαταρίας.
 5. 1xEV BlackBerry τι σημαίνει αυτό
 6. Επιβεβαιώστε ότι το email σας έχει ρυθμιστεί σωστά στο BlackBerry Internet Service.
  1. Επισκεφθείτε το https: //bell.blackberry
  2. Συνδεθείτε με το BlackBerry Internet Service χρησιμοποιώντας όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας
  3. Κάτω από Λογαριασμοί email. θα πρέπει να εμφανίζεται στο λογαριασμό email σας. Αν όχι, κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση Λογαριασμού .
  4. Αν υπάρχει το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα εικονίδιο κάτω από την Έγκυρη στήλη, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία να ελέγξει τις ρυθμίσεις για το λογαριασμό. Είναι πιθανό ότι ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άλλαξε, οπότε πρέπει να επανα-εισέλθει. Πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασης και να αποθηκεύσετε.
 7. Επιβεβαιώστε το BlackBerry Internet Service ότι η "συσκευή" έχει οριστεί στο BlackBerry smartphone που χρησιμοποιείτε. Αν έχετε αλλάξει πρόσφατα το smartphone σας, πρέπει να εισαγάγετε τον τρέχοντα smartphone πληροφορίες σας σε BIS, έτσι ώστε να συνεχίσετε να λαμβάνετε e-mail σας. Για να επιβεβαιώσετε:
  1. Όταν είστε συνδεδεμένοι σε BIS, επιλέξτε αλλαγή συσκευής από το αριστερό μενού
  2. Επιβεβαιώστε ότι το PIN που εμφανίζεται είναι ο κωδικός PIN του smartphone σας από την πλοήγηση στο Ρυθμίσεις έπειτα Κατάσταση
 8. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας BlackBerry Internet Service και ξαναστείλετε τα βιβλία υπηρεσιών σας για να επιβεβαιώσει αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. (Ένα βιβλίο υπηρεσία περιέχει πληροφορίες που ρυθμίζει τον τρόπο το BlackBerry smartphone σας αλληλεπιδρά με την υποδομή BlackBerry. Αποδεικνύεται επίσης για συγκεκριμένες υπηρεσίες για το BlackBerry smartphone σας.)
  1. Όταν είστε συνδεδεμένοι σε BIS, επιλέξτε Βιβλία υπηρεσία από το αριστερό μενού
  2. Κάντε κλικ στο Αποστολή Service Book κουμπί. Βιβλία υπηρεσιών θα πρέπει να παραδοθούν μέσα σε 5 λεπτά. Όταν συμβαίνει αυτό, ένα email επιβεβαίωσης καλωσόρισμα θα εμφανιστεί στα εισερχόμενά σας.
 9. Καταχωρήστε ξανά το BlackBerry smartphone σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
  1. Από την αρχική οθόνη, επιλέξτε επιλογές
  2. Επιλέγω Προχωρημένες επιλογές
  3. Επιλέγω Πίνακας δρομολόγησης κεντρικού υπολογιστή
  4. Από αυτήν την οθόνη, πατήστε το πλήκτρο Μενού κουμπί και επιλέξτε Κάνε εγγραφή τώρα. Εάν αυτό το βήμα είναι επιτυχής, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καταχώρισης βάσει μηνύματα. Αν το κάνετε, δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη δική σας διεύθυνση e-mail για να επιβεβαιώσετε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Εάν ένα μήνυμα εγγραφής δεν φτάνουν, ή εάν αυτά τα βήματα καταφύγιο’t λυθεί το πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τεχνικό Solutions.

Σχετικές αναρτήσεις

 • Τι σημαίνει το κουμπί "Επανάληψη αποστολής Υπηρεσία Βιβλία» κάνει; ID άρθρου: 1686 Τελευταία ενημέρωση στις 23/1/2015 4:59:22 πμ Προϊόν: Ασύρματο Devices Τι είναι ένα βιβλίο υπηρεσιών; Ένα βιβλίο υπηρεσία περιέχει πληροφορίες ότι ...

 • Τι κάνει μια μαλακή επαναφορά κάνετε σε ένα iPhone 4 Ένα μαλακό, ή ακόμα και ένα σκληρό, επαναφορά δεν επαναφέρει το iPhone 3G σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό ονομάζεται αποκατάσταση iPhone σας. Μια μαλακή επαναφορά κρατά όλους σας ...

 • I σχεδόν διήρκεσε η εβδομάδα χρησιμοποιώντας μόνο το iPad μου, αλλά ένα πράγμα με κράτησε πίσω "Όταν έμπιστος μου 12-ιντσών MacBook πήγε για επισκευή το περασμένο Σάββατο, εγώ αποφάσισα να δοκιμάσω την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας μόνο ένα iPad Air, όπως μου ...

 • Συναισθήματα Share χρήση Emoticons Κείμενο Τι κάνει τους ανθρώπους μεγάλους ζωγράφους, μεγάλοι ηθοποιοί, ή μεγάλοι ποιητές; Είναι σίγουρα δεν είναι μια εύκολη ερώτηση, αλλά όχι, δεν είμαι προσπαθεί να σας μπερδέψει και να πω ότι ...

 • Πόσο είναι 1GB, και τι σημαίνει αυτό; Τι είναι σε ένα byte Κάρμα έχει ένα απλό επιχειρηματικό μοντέλο: πουλάμε δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε ένα μικρό κέρδος. Αντί να κάνουν δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε μια άμορφη υπηρεσία με ...