Ποιο είναι το καλύτερο τηλέφωνο σπριντ έξω τώρα 2013

Όπως και τα δεδομένα; Αν ναι, η Sprint μπορεί να είναι ο φορέας για σας

Σελίδα 1 από 2:

Ενώ άλλοι φορείς εγείρουμε ζητήματα σχετικά με τα σχέδια δεδομένων - απεριόριστη, περιορισμένη, σε αναμονή, όχι στραγγαλίζεται - Sprint προσφέρει μερικά από τα πιο εύκολο να καταλάβει σχέδια διαθέσιμα. Και ενώ δεν έχουμε μιλήσει για την απογοήτευσή μας με το ρυθμό της εταιρείας σε τροχαίο έξω δικτύων του 4G LTE. παραμένει το γεγονός ότι ως επί το πλείστον, τα δίκτυα Sprint είναι άφθονο γρήγορα.

Ποιο είναι το καλύτερο τηλέφωνο σπριντ έξω τώρα 2013

Με αυτό κατά νου, αν είστε ήδη συνδρομητής της Sprint ή είστε βαρεθεί με το τρέχον σχέδιο σας και θέλετε να κάνετε το άλμα, τότε θα θέλετε να ελέγξετε έξω τα καλύτερα τηλέφωνα σπριντ διαθέσιμο τώρα.

1. iPhone 5S

Ενώ δεν είναι το χειρότερο τηλέφωνο που μπορείτε να πάρετε, δεν είναι ακριβώς το καλύτερο τηλέφωνο, είτε. Ωστόσο, το iPhone 5S εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο και η Sprint θα ήταν ανόητος να μην συμπεριλάβει το μίσος, την αγάπη ή-it iPhone της Apple στην προσφορά του.

Το γεγονός είναι το 5S είναι μια βελτίωση σε σχέση με το iPhone 5 όσον αφορά την ταχύτητα, χαρακτηριστικά της κάμερας, η ενσωμάτωση ενός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων και μόλις όλα γύρω από την ποιότητα.

Εάν είστε στην αγορά για να αναβαθμίσετε το παλιό σας iPhone, τα 4G LTE iPhone 5S στην Sprint είναι απαραίτητη, ειδικά στην τιμή εκκίνησης των $ 99.99 για ένα διετές συμβόλαιο.

Το Moto X είναι σίγουρα ένα τηλέφωνο γίνεται για τους ανθρώπους, από τους ανθρώπους χάρη στο πρόγραμμα προσαρμογής Moto Maker της Motorola. Ενώ αρχικά μόνο για την AT&T, φαίνεται ότι το τσάι είναι στο δρόμο της με την Sprint νωρίτερα παρά αργότερα.

Η κάμερα δεν είναι σούπερ και η 5-incher είναι μόνο μια οθόνη 720p, αλλά η μπαταρία μπορεί σίγουρα να σας διαρκέσει όλη την ημέρα. Με την επιλογή για τα χαρακτηριστικά και όχι specs hardcore, hands-free Google Now φωνητικές εντολές, ένα έξυπνο σύστημα κοινοποίησης και την πρόσβαση κάμερα με την κίνηση του καρπού είναι μερικές Αξίζει να σημειωθεί ότι αναδείξει πραγματικά τις ικανότητες του τηλεφώνου.

Δεν είναι η τέλεια συσκευή, αλλά είναι καλά αξίζει τον έλεγχο έξω στην Sprint, δεδομένου ότι πραγματικά δεν αισθάνεται σαν το τηλέφωνο "κάθε ανθρώπου" - συν, Sprint χτύπησε ακριβώς την τιμή προς τα κάτω.

3. Nexus 5

Αν και δεν είναι αρκετά έξω ακριβώς ακόμα, το Nexus 5 είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα χτύπημα στην Sprint, ειδικά αφού έχει alreadysold στο Google Play Store.

Ποιο είναι το καλύτερο τηλέφωνο σπριντ έξω τώρα 2013

Εκτός από την γελοία χαμηλή τιμή του, πολλοί είναι αυτοί που τρέχουν τα σάλια πάνω στο νέο Android συσκευή 4.4 KitKat για καλά στρογγυλεμένες specs του? τα χρώματα είναι ζωντανά στο 4,95 ιντσών, χάρη οθόνη IPS LCD της στην Snapdragon 800 τσιπ και την ενσωμάτωση της Google Now είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Η φωτογραφική μηχανή, μια επιλογή 8MP για το Nexus 5, είναι μια κίνηση προς τα εμπρός και πάλι σε σύγκριση με το Nexus 4, με πιο ευκρινείς εικόνες, ταχύτερη επεξεργασία και ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών για να συμβάλει στη βελτίωση φωτογραφίες σας.

Είχαμε μόνο λίγα λεπτά για να δοκιμάσουν, αλλά οι συνθήκες χαμηλού φωτισμού εικόνες φαινόταν αρκετά εντυπωσιακό, και το βίντεο ήταν ταρακουνήσει δωρεάν σε σύγκριση με εκείνη για το Nexus 4.

4. HTC One

Όπως έχουμε πει ξανά και ξανά, αυτό είναι το καλύτερο τηλέφωνο HTC Έβερτ. Αλλά εμείς θα πάμε ένα καλύτερο από ότι: Είναι το καλύτερο τηλέφωνο στην τελεία της αγοράς. Το Samsung Galaxy S4 δεν είναι πολύ πίσω σε όλα, δεδομένου ότι είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι το HTC One, αλλά για καθαρή επίπεδο λειτουργικότητας, της καινοτομίας και μόλις συνολική επίδραση που έχει στο χέρι, δεν μπορούμε παρά να συστήσει το HTC One σε όποιον θέλει να αγοράσει ένα νέο smartphone.

Έχει μια πλήρη οθόνη HD στριμωγμένος σε 4,7-ιντσών, το οποίο φέρνει μια 468ppi - πολύ πάνω από ό, τι χρειάζεται για το μάτι να διακρίνει, αλλά έχει φέρει σίγουρα πλούσιο ευκρίνεια σε όλη τη χρήση του τηλεφώνου.

Στην κορυφή του ότι υπάρχει μια CPU και μνήμη RAM combo που μόλις και μετά βίας βελτιώσαμε, μια περισσότερο-από-αρκετό 32GB της αποθήκευσης και top-end Bluetooth, Wi-Fi και 3G / 4G LTE συνδέσεις, όλα επιστέγασμα της οποίας υπήρξε με έναν εντελώς εκ νέου φανταστεί έκδοση του HTC Sense. Τι να μην μου αρέσει;

Ποιο είναι το καλύτερο τηλέφωνο σπριντ έξω τώρα 2013

Σχετικές ειδήσεις

Σχετικές αναρτήσεις

  • Τα καλύτερα τηλέφωνα από ATT 2015 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το τηλέφωνο κυκλοφορίες, με όλες τις μεγαλύτερες και καλύτερες συσκευές κάνουν τον τρόπο τους για να ΑΤΤ. Με ένα ισχυρό δίκτυο LTE και μια ποικιλία των smartphone ...

  • uSwitch uSwitch κινητά τηλέφωνα είναι Νο.1 κινητό ιστοσελίδα σύγκρισης τηλεφώνου του Ηνωμένου Βασιλείου. Συγκρίνουμε εκατοντάδες χιλιάδες πληρώνουν μηνιαία συμβόλαια smartphone και SIM ασχολείται μόνο και να σαρώσει το σύνολο της ...

  • App αναθεώρηση: CloudMagic, ένα από τα καλύτερα E-mail εφαρμογές εκεί έξω Raveesh Bhalla 24 Νοέμβρη 2013 Έχω μια ομολογία που κάνει: Έχω ακόμα ένα λογαριασμό Yahoo! Mail. Ξέρετε πώς πηγαίνει, είστε νέος ...

  • 8 καλύτερες Phablets μπορείτε να αγοράσετε σε 2016 Μετάβαση σε: Ποια είναι η καλύτερη phablet στην αγορά το 2016; Υπάρχουν πολλά καταπληκτική μοντέλα για να επιλέξετε από τώρα, όλα εκ των οποίων έχουν το δικό τους κλειδί ...

  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Έρευνα Χαρτί courseworks Μελέτη Περίπτωσης έγγραφο όρου Διατριβή Μαρτυρίες ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψει την διατριβή μου, αλλά στη συνέχεια Ive βρήκε τον ιστοχώρο σας. Αυτή είναι η καλύτερη λύση ...


Warning: include_once(/home/admin/web/greek.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/greek.mobilesbuzz.com/public_html/τι/ποιο-είναι-το-καλύτερο-τηλέφωνο-σπριντ-έξω-τώρα.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/greek.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/greek.mobilesbuzz.com/public_html/τι/ποιο-είναι-το-καλύτερο-τηλέφωνο-σπριντ-έξω-τώρα.php on line 124