Ποια τηλέφωνα είναι το Samsung Galaxy ταχυτήτων συμβατή με

Νέες συσκευές Gear Samsung θα μπορούσε να είναι συμβατή με μη Galaxy τηλέφωνα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με SmartWatch της Samsung, το Galaxy Gear, ήταν η έλλειψη συμβατότητας. Όταν κυκλοφόρησε, ήταν συμβατό μόνο με το Galaxy Note 3. Αν και το Galaxy S III, S4 και Note II έλαβε ενημερώσεις για να προσθέσετε τη συμβατότητα, αυτό είναι ακόμα μόνο μια χούφτα των συσκευών. Όλοι, χωρίς ένα σύγχρονο Samsung ναυαρχίδα δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό το SmartWatch, που ήταν κρίμα. Οποιαδήποτε άλλη SmartWatch λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή Android, και μερικές φορές ακόμη και iOS.

ads

Ποια τηλέφωνα είναι το Samsung Galaxy ταχυτήτων συμβατή με

Η Samsung ανακοίνωσε τρία νέα smartwatches στο Mobile World Congress, και αντί για το Android, που τρέχετε Tizen. Νομίζαμε ότι αυτό θα μπορούσε να σημαίνει κάτι για τη συμβατότητα, αλλά είναι η ίδια ιστορία όπως και πέρυσι. Ωστόσο, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής ομάδας προϊόντων της Samsung δήλωσε ότι υπάρχει η πιθανότητα ότι αυτές οι νέες smartwatches θα είναι συμβατό με άλλες συσκευές Android. Η διατύπωση είναι παράξενο, αλλά το νόημα είναι δύσκολο να χάσουμε. Όταν ρωτήθηκε αν οι νέες smartwatches Gear θα είναι συμβατές με συσκευές άλλων κατασκευαστών, εκείνος απάντησε «Δεν ξέρω τι ο οδικός χάρτης είναι γι 'αυτό, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτό θα συνέβαινε."

Αν η Samsung μπορεί να προσθέσει πραγματικά συμβατότητας για άλλες συσκευές Android με τη νέα σειρά ρολογιών Gear, νομίζω ότι θα ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις. Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι αρκετά λάτρης της Gear Fit, έτσι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τη Samsung έξω σε μακροπρόθεσμη βάση. Μπορούμε να ελπίζουμε.

Ποια συσκευές Galaxy συγχρονισμό με τη Samsung Gear 2, Νέο, και Fit;

smartwatches Samsung Gear είναι συμβατές με 20 τηλέφωνα Galaxy και ταμπλέτες. CNET

Ποια Samsung Galaxy συσκευές συγχρονισμό με το tracker Samsung Gear Fit γυμναστήριο, Gear 2 SmartWatch, και του Gear 2 για το πορτοφόλι φιλικό αδέρφια του Gear 2 Neo. Χαίρομαι που σας ζητηθεί, αγαπητέ αναγνώστη, γιατί έχουμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα πολύ σωστά εδώ.

Οι ιματιακές καρπού-περιτύλιγμα είναι συμβατές με 12 Galaxy smartphones και 8 δισκία για να παρακολουθείτε τη φυσική σας κατάσταση, δείτε τα μηνύματά σας και να συνομιλήσετε με τους φίλους χωρίς να λαμβάνει το τηλέφωνο ή το tablet σας από την τσέπη ή την τσάντα σας. Το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S5 βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με ένα ενσωματωμένο στην οθόνη του καρδιακού ρυθμού που συνδυάζει με τις συσκευές Gear για να κρατήσει καρτέλες για τη φυσική σας κατάσταση.

Ποια τηλέφωνα είναι το Samsung Galaxy ταχυτήτων συμβατή με

Το Galaxy S4 είναι εκεί πάρα πολύ, και spin-offs του - συμπεριλαμβανομένου και του εξαιρετικά στιβαρό Galaxy S4 Active. ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες και ενεργητική άσκηση που θα μπορούσε να δει το τηλέφωνό σας λάβει μια ήττα ή βουτώντας.

Διαβάστε επάνω για ένα εύχρηστο εικαστική οδηγός για τις εν λόγω συσκευές - και μάθετε τα οποία αντίπαλες τηλέφωνα γλιστρήσει πάνω στη λίστα πάρα πολύ.

Τα τηλέφωνα Galaxy που συγχρονίζονται με smartwatches Gear της Samsung. Samsung

Εδώ είναι η λίστα των Samsung τηλέφωνα που συγχρονίζεται με τον καρπό σας:

Οι ταμπλέτες Galaxy που συγχρονίζονται με smartwatches Gear της Samsung. Samsung

Και εδώ είναι η λίστα των δισκίων συμβατό με τα smartwatches Gear:

Για να ξεκινήσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας μιλώντας στον καρπό σας, κατεβάστε το Διευθυντή Gear ή εφαρμογή Διαχείριση Gear Fit.

Samsung παραδέχεται αμέσως ότι οι smartwatches θα συγχρονιστεί με άλλες αντίπαλες τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένης της Google Nexus 5 και το ολοκαίνουργιο HTC One Μ8. Η Samsung έχει σημειωθεί, ωστόσο, ότι με αυτά τα άλλα τηλέφωνα ορισμένες λειτουργίες δεν λειτουργούν.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Γιατί δεν το Samsung Gear Fit υποστηρίξει το iPhone: Ύβρις ή βλακεία; Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Καθώς καθόμουν στο ακροατήριο βλέποντας Samsung παρουσιάσει το Galaxy S5 και τρεις νέες smartwatches Gear. ΕΓΏ...

  • Ο κόσμος πηγαίνει ασύρματο. Από υπολογιστές με τα τηλέφωνα, οι άνθρωποι χάνουν τις τάπες. Ιδιοφυΐες από Einstein και του Tesla είδε ότι μια μέρα ο κόσμος θα ήταν χωρίς καλώδια, πολλοί θεωρούν ότι είναι ...

  • Κορέας Κινητά Samsung Galaxy S4 I9500 Dual Core Κορέας 4.2.1 Android κινητό τηλέφωνο στο Πακιστάν Λεπτομέρειες Προδιαγραφές: Δωρεάν Παράδοση / αποστολή Λεπτομέρειες προϊόντος: Samsung Galaxy S4 I9500 διπλή ...

  • BMW Bluetooth Συμβατά τηλέφωνα? Τι λειτουργεί; rduncan είπε: 13/11/2004 01:22 πμ BMW Bluetooth Συμβατά τηλέφωνα? Τι λειτουργεί; Βρείτε ένα συμβατό κινητό! - Δεν είναι όλα τα κινητά τηλέφωνα Bluetooth θα λειτουργήσει ...

  • Αμπέλου εγκαινιάζει Στο Windows Phone Scanadu Κλείνει $ 10,5 Σειρά Α Γύρου, ετοιμάζεται να Αποστολή Ιατρική tricorder του μέσω κλινικών δοκιμών αμπέλου. έξι δευτερόλεπτα διαμοιρασμού βίντεο app Twitter, έχει μόνο ...