Ipad 2 υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση

Η Apple την Τρίτη αρνήθηκε οποιαδήποτε υπερθέρμανση ανησυχίες για το νέο iPad, λέγοντας ότι το προϊόν λειτουργεί καλά μέσα θερμικής προδιαγραφές του.

νέο iPad της Apple έγινε διαθέσιμη την Παρασκευή της περασμένης εβδομάδας και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πούλησε πάνω από 3 εκατομμύρια μονάδες κατά τις πρώτες τρεις ημέρες. Αλλά υπερθέρμανση ανησυχίες έχουν προκαλέσει μια συζήτηση στην ιστοσελίδα της Apple, με αφίσες λέγοντας ότι το νέο iPad ήταν αισθητά πιο ζεστό από τους προκατόχους.

Ένας εκπρόσωπος της Apple αρνήθηκε τις υπερθερμαίνεται ταμπλέτας και είπε ότι οι χρήστες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών, αν έχουν προβλήματα.

ads

Υπό το φως των καταγγελιών, τις εκθέσεις των καταναλωτών έτρεξε δοκιμές και διαπίστωσαν ότι το νέο iPad λειτουργεί θερμότερος από το iPad 2 όταν τρέχει ένα παιχνίδι δράσης. Μηχανικοί σε εκθέσεις των καταναλωτών καταγράφονται οι θερμοκρασίες τόσο υψηλές όσο 116 βαθμούς Φαρενάιτ (46 βαθμοί Κελσίου), στο μπροστινό και πίσω μέρος του νέου iPad όταν είναι στην πρίζα και παίζοντας Infinity Blade II. Όταν αποσυνδεθεί, πίσω του tablet έφτασε θερμοκρασίες τόσο υψηλές όσο 113 βαθμούς Φαρενάιτ. Καταναλωτικές εκθέσεις βρήκε επίσης ότι το iPad μπαταρία δεν φορτίζει όταν το παιχνίδι έτρεχε.

Η Apple δεν ανταποκριθεί άμεσα στα αιτήματα για σχολιασμό σχετικά με τις δοκιμές που διεξάγονται από τις εκθέσεις των καταναλωτών. Το 2010, τις εκθέσεις των καταναλωτών που εκτίθενται ζητήματα της κεραίας στο iPhone 4. ξεκινώντας μια διαμάχη που τελικά ήρθε να μαθευτεί ως "Antennagate."

Ενώ μερικοί νέοι ιδιοκτήτες iPad παρατηρήσει κανένα ζήτημα θέρμανση, άλλοι είπαν το δισκίο ζεσταίνει στο κάτω αριστερό μέρος της ταμπλέτας. Πολλαπλές αφίσες στο φόρουμ ισχυρίστηκε για τη μέτρηση της θερμοκρασίας στο γυαλί φθάνοντας 101 βαθμούς Φαρενάιτ. Οι χρήστες είπε επίσης ότι το iPad έγινε ζεστό όταν παίζουν παιχνίδια ή το τρέξιμο έντονη εφαρμογές. Οι κριτικοί έχουν επίσης σημειωθεί το νέο iPad είναι θερμότερο από τους προκατόχους του.

Το δισκίο έχει μια περιοχή θερμοκρασιών λειτουργίας από 32 έως 95 βαθμούς Fahrenheit (0 μοίρες έως 35 βαθμούς Κελσίου), το οποίο είναι το ίδιο όπως iPad 2. Η A5X πυρήνας γραφικών έχει δύο περισσότερους πυρήνες γραφικών από τον προκάτοχο του. Το νέο iPad έχει μια μπαταρία 42,5 watt-ωρών, το οποίο είναι πυκνότερο από την μπαταρία των 25 watt-ωρών στο iPad 2, σύμφωνα με την teardown tablet από iFixit.

Ipad 2 υπερθέρμανση κατά τη φόρτιση

Οι μπαταρίες έχουν πολλές φορές ήταν η αιτία για την υπερθέρμανση σε φορητούς υπολογιστές. Lenovo, Hewlett-Packard, Dell, Sony και Toshiba έχουν κατά το παρελθόν υπενθύμισε τις μπαταρίες λιθίου-ιόντων, όπως θα μπορούσαν να υπερθερμανθούν, προκαλώντας πυρκαγιά και εγκαύματα.

Η Apple στο παρελθόν αντικατέστησε κάποια πρώτης γενιάς iPad Νάνος πωλήθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2005 και Δεκεμβρίου 2006 λόγω της υπερθέρμανσης προβλήματα μετά τον εντοπισμό του θέματος σε μια μπαταρία με ένα κατασκευαστικό ελάττωμα.

Agam Shah καλύπτει υπολογιστές, ταμπλέτες, servers, τσιπς και οι ημιαγωγοί για IDG News Service. Ακολουθήστε Agam στο Twitter στο @agamsh. η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Agam είναι agam_shah @ IDG

Σχετικές αναρτήσεις

  • Πώς να σταματήσει Πρόβλημα υπερθέρμανσης Στο Android τηλέφωνο Android είναι ένα φοβερό OS παρέχονται από την Google. Υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις με Chrome και υπάρχουν κάποια προβλήματα επίσης. Μερικοί άνθρωποι έχουν κοινοποιηθεί ...

  • Δεν θα ενεργοποιήσετε ή επιβάρυνση, καθόλου ενέργεια; Άλλαξε ψηφιοποιητή σε ένα iPad 2 και ο πελάτης πήρε μακριά χθες, όλα καλά. Ονομάζεται σήμερα να πω ότι δεν θα ενεργοποιηθεί. Έφερε πίσω και να είναι ...

  • iPhone ή το iPad δεν φορτίζει; Εδώ είναι πώς να το διορθώσετε! Δεν μπορείτε να φορτίσετε το iPhone ή το iPad σας; Εδώ είναι μερικές διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε! Εάν δεν μπορείτε να φορτίσετε το iPhone, iPad ή iPod touch σας, είτε πρόκειται για το ...

  • Δεν φόρτισης Όταν συνδεδεμένο στην πρίζα; 3 Ιουλίου 2012 αγόρασα το iPad μου στα μέσα Απριλίου του τρέχοντος έτους και μόλις τον τελευταίο καιρό δεν φορτίζει. Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια χορδή παράταση για να συνδέσετε τον προσαρμογέα iPads μου, έχω ...

  • Δεν υπάρχει ήχος όταν η φόρτιση δεν Ακόμα εικονίδιο του ηχείου Όταν Ισχύς μου να πάρει το 90% On A επαναφόρτισης - Ισχύς φόρτισης Icon Flash και ένα συνεχόμενο προειδοποιητικό ήχο για λίγα λεπτά πήρα ακριβώς την τελευταία αναβάθμιση ...