App που παρακολουθεί όταν τα στοιχεία πηγαίνουν στην πώληση

Hukkster Ειδοποιήσεις Μπορείτε Όταν σας Οι περισσότεροι-Ζήτηση Είδη Εκπτωτικές

Με Joann Pan 12/01/2012 17:01:58 UTC

το Launchpad Πρόκειται για μια σειρά που εισάγει Mashable αναγνώστες να αναγκάζοντας ξεκινήματα. Αν θα θέλατε να σας εκκίνησης εξετάζεται η υπαγωγή, παρακαλούμε δείτε τις λεπτομέρειες εδώ .

One-Liner Pitch:  Το εργαλείο ψώνια παρακολουθεί πιο-ήθελε στοιχεία σας στο διαδίκτυο και σας ειδοποιεί αμέσως όταν πέσει η τιμή.

App που παρακολουθεί όταν τα στοιχεία πηγαίνουν στην πώληση

Γιατί είναι Taking Off: Hukkster παρέχει μια απλή λύση εξοικονόμησης χρημάτων για τους αγοραστές που δεν θέλουν να πληρώσουν την πλήρη τιμή για ό, τι θέλουν.

ads

Δεν χρειάζεται να περιμένετε γύρω για μια ετήσια πώληση δείγμα ή σε απευθείας σύνδεση κωδικό κουπονιού για να συλλαμβάνω ενδύματα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ με έκπτωση.

Οι άνδρες και οι γυναίκες παζάρι αγάπης χρησιμοποιώντας Hukkster, ένα online εργαλείο για ψώνια, για να παρακολουθείτε πιο-ήθελε στοιχεία τους στο διαδίκτυο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ, να αποθηκεύσετε το στοιχείο στα αγαπημένα σας και Hukkster θα σας προειδοποιήσει σχετικά με το αντικείμενο ειδικών πωλήσεων, τους κωδικούς κουπόνι ή εκπτώσεις σε όλη την τοποθεσία.

Για να ξεκινήσετε, συνδεθείτε στο Hukkster με το λογαριασμό σας στο Facebook ή το Twitter, τραβήξτε το κουμπί "Hukk It" στη γραμμή σελιδοδεικτών (στον ίδιο χώρο όπου σας Pinterest "Pin It" κουμπί ζωή), και περιήγηση αρχίσει. Όταν δείτε το πανέμορφο αντλίες, καταπληκτικά στολίδια ή μια κομψή τσάντα που θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας φορώντας - αλλά δεν πληρώνουν πλήρη τιμή για - Hukk αυτό.

Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα ειδοποιείστε όταν το στοιχείο θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε γενικές γραμμές, σταγόνες τουλάχιστον 25% ή σταγόνες τουλάχιστον 50%. Εμπιστευτείτε μας, είναι πολύ πιο αποτελεσματική από ό, τι θυμίζει τον εαυτό σας για να ελέγξετε την τιμή αργότερα μόνο για να εγκαταλείψουν εικονικό καλάθι αγορών σας. Είναι ιδανικό για πράγματα που δεν χρειάζεστε, αλλά θέλουν όταν είναι στην πώληση.

Όταν σελιδοδείκτη μια χαριτωμένη τσάντα, λάβαμε ένα email μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, προειδοποιώντας μας ήταν 30% έκπτωση με το κωδικό κουπονιού.

συνιδρυτές Hukkster η Katie Finnegan και Erica Bell πέρασε έξι χρόνια στον κλάδο του λιανικού εμπορίου πριν από τη μετάβαση σε διαχειριστικών συμβουλών και τη δημιουργία των δικών τους εκκίνηση. Σύμφωνα με αυτούς τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, τα προϊόντα είναι πάντα πηγαίνουν στην πώληση.

"Η ιδέα για Hukkster γεννήθηκε ως ένα ενιαίο πλατφόρμα για να σας αφήσει να πάρει μόνο τα συγκεκριμένα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν και να ειδοποιηθείτε όταν πάνε στην πώληση," Bell είπε Mashable.

App που παρακολουθεί όταν τα στοιχεία πηγαίνουν στην πώληση

Hukkster λύνει την απογοήτευση από την αναμονή για την πώληση διακοπές ή ένα κωδικό κουπονιού στο email σας, δήλωσε ο Μπελ. Το εργαλείο απλοποιεί την ανακάλυψη σχετικές προσφορές στο σωστό χρόνο.

"Είναι το φιλτράρισμα του δικαιώματος προσφέρει το δρόμο σας - τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο", δήλωσε ο Μπελ. «Δεν είναι κοινωνική και όχι μια πλατφόρμα ανακάλυψης». Σε αντίθεση με πολλά εργαλεία κοινωνικής ψώνια, Hukkster κρατά ό, τι θέλετε να αγοράσετε ιδιωτική.

κύρια πηγή Hukkster των εσόδων προέρχεται σήμερα από την παραπομπή αμοιβές για τις αγορές. Hukkster συνδέεται με περισσότερα από 400 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων Shopbop, Άσος, Nordstorm, Macy, Zappos και Piperlime. Από την έναρξή του τον Οκτώβριο, η εκκίνηση έχει συλλάβει την προσοχή του Διαδικτύου φήμης Cameron και Tyler Winklevoss δίδυμα, ο οποίος ηγήθηκε ένα γύρο σπόρο $ 1 εκατομμύριο για την περιοχή αγορών.

Οι συνιδρυτές είναι αισιόδοξοι Hukkster θα αρχίσουν να καθορίσει το «τεράστιο χάσμα» μεταξύ των καταναλωτών και των εμπόρων λιανικής πώλησης. Οι έμποροι λιανικής πώλησης είναι αναποτελεσματικά προσπαθούν να φθάσουν στους καταναλωτές σχετικά με προσφορές και εκπτώσεις, ανάλογα με Finnegan. Οι καταναλωτές λαμβάνουν μια πληθώρα των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων καθημερινά ότι καταλήγουν πέταξε στα σκουπίδια. Όταν έρχεται γύρω πραγματικά να θέλουν να αγοράσουν κάτι, δεν υπάρχουν εκπτώσεις για την εφαρμογή.

Οι συνιδρυτές ελπίζουν να επεκτείνει τις εξουσίες συμφωνία-αναζήτηση του Hukkster του σε όλες τις κατηγορίες εκτός από ακριβώς ένδυσης και αξεσουάρ. Η ομάδα ελπίζει Hukkster θα κατευθύνει τους καταναλωτές προς την κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε, διότι η ελαστικότητα των τιμών στον κλάδο του λιανικού εμπορίου είναι πολύ συχνές.

App που παρακολουθεί όταν τα στοιχεία πηγαίνουν στην πώληση

Προς το παρόν, Hukkster είναι διαθέσιμη μόνο ως μια web-based εφαρμογή. Πριν από την ανάπτυξη μιας εφαρμογής Android, οι ιδρυτές εργάζονται με τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν μια εφαρμογή iOS να κινητοποιήσει σημαντικά δημογραφικά στοιχεία των χρηστών, όπως η διαμονή-στο-σπίτι μητέρες που χρησιμοποιούν το tablet της Apple ως κύρια υπολογιστική συσκευή τους.

Σχετικές αναρτήσεις

  • πληροφορίες Developer Περιγραφή Το Πρώτο το μόνο Whats η μάρκα απατεώνες Απαντήσεις Οδηγός για το τι είναι η μάρκα Παιχνίδι με λέξεις Mobile. Κατέβασε τώρα! Λύστε Τι το Brand σαν αφεντικό. Αυτό είναι ένα...

  • Καλύτερη απάντηση: Βασικά ρωτάτε πώς να γίνει ένας θρύλος. Λοιπόν, για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να είναι πραγματικά μοναδικό και τρελό ταλαντούχους. Εάν είστε μουσικός, θα πρέπει να είναι ένα μουσικό ...

  • Sony Xperia, Αιτία Χρειάζεστε ένα Smart Communicator! Sony Xperia Κινητά είναι ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα στην Ινδία. Έχουν καθιερωθεί ως ηγέτης αξία σε διάφορα προϊόντα ...

  • Μπορείτε να μας πείτε taco; Μια σειρά από νέα emojis προσγειώθηκε στο iPhone και iPad νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με το iOS 9.1 ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένων μεσαία δάχτυλα, μονόκερους και tacos, αφήνοντας τους χρήστες Android λίγο αριστερά ...

  • Τι σημαίνει η ιδιοκτησία Nonatomic σημαίνει; Ρίξτε μια ματιά στο Έγγραφα της Apple. Βασικά, αν λέτε nonatomic. και θα δημιουργήσει τις accessors χρησιμοποιώντας @synthesize. Στη συνέχεια, εάν πολλαπλά threads να προσπαθήσουν να ...