Όταν θ συγχρονισμό jailbroken iphone μου χάσω εφαρμογές μου

Τα πράγματα που θα χρειαστείτε

Εκκίνηση του iTunes στον υπολογιστή επιλέγοντας την είσοδό της στη λίστα του εγκατεστημένου λογισμικού.

Συνδέστε το iPhone στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB. ITunes θα εντοπίσει αυτόματα το iPhone και να το προσθέσετε στην ενότητα "Συσκευές" στην αριστερή στήλη.

Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την JavaScript για να δείτε τα σχόλια που κινούνται με Disqus.
  • Φωτογραφία Credit Jupiterimages / Φωτογραφίες / Getty Images
Όταν θ συγχρονισμό jailbroken iphone μου χάσω εφαρμογές μου

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Λάτρεις της μουσικής που αγόρασε το νέο iPhone μπορεί εύκολα να έχουν πρόσβαση σε βιβλιοθήκες iTunes τους. Το iTunes είναι ο ήχος πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την Apple για να.

ads

συντριβές PC είναι, δυστυχώς, αναπόφευκτη. Το άκρο της συντριβής μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Μια συντριβή μπορεί απλώς να σημαίνει τη λήψη της κακόφημο "μπλε.

Jailbreaking ένα iPhone σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εφαρμογές και λειτουργίες μη της Apple, όπως το ζωντανό ραδιόφωνο ή PDF αναγνώστες FM, πάνω στο.

Θα μπορούσε να είναι απαραίτητο να "Απόδραση εκ φυλακής" iPhone σας και να περιηγηθείτε γύρω από τους περιορισμούς χρήσης της Apple πριν από τη χρήση του λογισμικού για την πλήρη της.

Μάθετε πώς μπορείτε να συγχρονίσετε το iPod σας με το iTunes μουσική σας βιβλιοθήκη με εμπειρογνώμονα συμβουλές του λογισμικού σε αυτό το ελεύθερο της Apple διδασκαλίας λογισμικό βίντεο.

Σπάσιμο ή jailbreaking το iPod ή το iPhone σας δίνει πρόσβαση σε δεκάδες δωρεάν εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στο πρότυπο θέμα.

Cydia εφαρμογές είναι οι εφαρμογές που διατίθενται για να σας στο iPhone ή το iPod touch αφού η συσκευή είναι "jailbroken,".

Jailbreak το iPhone. Jailbreaking ένα τηλέφωνο είναι να απελευθερώσει από τους περιορισμούς που του επιβάλλονται από την Apple και το τηλέφωνο δίκτυα.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Τι να κάνετε όταν το iPhone σας Παγώνει 1. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας Αυτό και μόνο είναι μια μη-brainer, αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, κρατώντας το κουμπί Ύπνου / Αφύπνισης (πάνω αριστερά). Αν δεν συμβεί τίποτα, δοκιμάστε ...

  • @ Bassplayer7 είναι σωστή, και εδώ είναι η ανάλυση. Βήματα για να αναδημιουργήσει το θέμα: Στο iPhone: HDR συμψηφισμό. Στο iPhone: πάρετε μια εικόνα για το iPhoto: Επιλέξτε (ή αυτόματα) Εισαγωγή φωτογραφιών για ...

  • App Store της Apple Hits έξι ψηφία? Πόσα Apps χρειάζεστε; App Store της Apple εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 100.000 downloadable apps iPhone, η εταιρεία Cupertino, Καλιφόρνια ανακοίνωσε την Τετάρτη ....

  • εφαρμογές ένα δισεκατομμύριο iPhone κατεβάσει. Αλλά πόσοι είναι αξίζει τον κόπο; Καθώς η αγορά για εφαρμογές iPhone γίνεται όλο και πιο πολυσύχναστες, τους νέους και καινοτόμους προγραμματιστές λογισμικού προσπαθούν να κάνουν τους ...

  • Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές για το iPhone Δημιουργία ένα αναγνωριστικό της Apple Επιβεβαιώστε έχετε ένα αναγνωριστικό της Apple. Αν έχετε αγοράσει μουσική από το iTunes ή έχετε λογαριασμό iCloud, τότε αυτά τα διαπιστευτήρια σύνδεσης χρησιμοποιείται όταν ...