App αναμονή για επανεξέταση πόσο καιρό

Αυτή η ιστοσελίδα είναι δυνατή μόνο από ανθρώπους σαν κι εσείς συμβάλλοντας διάρκειες επανεξέταση. Παρακαλείστε να συμβάλλουν πιο πρόσφατη κριτική σας.

Τι είναι αυτό? Αυτός ο δικτυακός τόπος παρακολουθεί τις μέσες φορές κριτική App Store τόσο για το iOS και το Mac App Store χρησιμοποιώντας δεδομένα crowdsourced από iOS και Mac προγραμματιστές.

Ποιος συλλέγει αυτά τα δεδομένα; Είμαστε Shiny Ανάπτυξης. Δημιουργήσαμε αυτό το site, με την ελπίδα ότι θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε επίσης να εκτελέσετε το iOS Dev Weekly. ένα εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τις συνδέσεις με τα καλύτερα blog θέσεις και άρθρα από τον κόσμο της ανάπτυξης iOS. Αν σας ενδιαφέρει στα δεδομένα εδώ τότε είναι πιθανό ότι θα βρείτε κάτι ενδιαφέρον στο iOS Dev Weekly κάθε εβδομάδα. Θα πρέπει να εγγραφείτε!

ads

App αναμονή για επανεξέταση πόσο καιρό

Πού αυτά τα δεδομένα προέρχονται από; Αυτό δεν είναι επίσημα στοιχεία της Apple. Είναι βασίζεται μόνο σε ανέκδοτα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ανθρώπους που δημοσιεύουν τις τελευταίες ώρες αναθεώρησή τους στο Twitter και στο App χρησιμοποιώντας το #macreviewtime ή #iosreviewtime ετικέτες κατακερματισμού. Για τους ανθρώπους που θα προτιμούσαν να παραμείνουν ανώνυμοι κατά την υποβολή της κριτικής τους θα επιτρέψει επίσης την άμεση υποβολές φορές επανεξέτασης.

Μπορώ να κοινοποιηθεί από τους αριθμούς αυτόματα; Ναί. Οι @appreviewtimes λογαριασμό στο Twitter και οι @appreviewtimes λογαριασμό στο App θα δημοσιεύσουμε κάθε μία φορά την ημέρα με τις τελευταίες μέσους όρους.

Πώς μπορώ να συνεισφέρουν δεδομένα; Είναι απλό! Απλά να δημοσιεύσετε στο Twitter ή App με το χρόνο που χρειάστηκε για την τελευταία αναθεώρηση εφαρμογή σας και περιλαμβάνει μια από τις ετικέτες hash (βλέπε παραπάνω), μαζί με έναν αριθμό ημερών. Μόλις η ετικέτα κατακερματισμού και “Χ ημέρες” είναι το μόνο που χρειάζεται στο ελάχιστο, αλλά συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής όνομα / link είναι επίσης καλό. Παρακαλώ μην δημοσιεύσετε τον αριθμό των ωρών. Δείτε αυτό το παράδειγμα tweet για έμπνευση. Αν προτιμάτε, μπορείτε να υποβάλετε απευθείας φορά την κριτική σας. Σας παρακαλώ να συνεχίσετε να δημοσιεύσετε φορές σας, αυτό το site είναι άχρηστο χωρίς σταθερή δεδομένων.

Θα πρέπει να περιλαμβάνουν το “Αναμονή για αναθεώρηση” χρόνο καθώς και η “στην κριτική” χρόνος? Ναί. Περιλαμβάνουν την πλήρη χρόνο από τη μεταφόρτωση της εφαρμογής σας και να υπεισέλθω σε επανεξέταση δεξιά μέσα σε ένα “Έτοιμοι για Πώληση” κατάσταση.

App αναμονή για επανεξέταση πόσο καιρό

Θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα; Ναί. Η Apple εξετάζει και εγκρίνει εφαρμογές τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ευλόγησε τους!

Θα πρέπει να περιλαμβάνουν την ταχεία κριτικές; Όχι Ταχεία σχόλια είναι μια ειδική περίπτωση και αυτό το site προσπαθεί να συλλάβει το μέσο βιοτικό χρόνο εξέτασης. Το ίδιο ισχύει αν η εφαρμογή σας “χρειάζεται επιπλέον χρόνο στην αναθεώρηση”.

Τι θα συμβεί αν η εφαρμογή μου απορρίφθηκε μερικές φορές; Μην ανησυχείτε! Χαλαρώστε και να κάνει τον εαυτό σας ένα ωραίο φλιτζάνι τσάι, αυτό συμβαίνει σε όλους. ) Για τους σκοπούς του παρόντος site που θα μετράνε ως πολλαπλά σχόλια, απλά tweet ή αναρτήστε την τελευταία επιτυχημένη χρόνο εξέτασης.

Πόσο ακριβή είναι αυτά τα δεδομένα; Οι μέσοι όροι σε αυτό το site βασίζεται μόνο σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την κοινότητα που είναι ένα πολύ μικρό υποσύνολο του συνολικού αριθμού των εφαρμογών που περνούν από αναθεώρηση κάθε μέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με την εμπειρία μας, δίνει μια λογική ένδειξη για το πώς οι καιροί αλλάζουν επανεξέταση πάροδο του χρόνου.

Πώς υπολογίζεται ο μέσος όρος; Ο μέσος όρος για κάθε ημέρα στο γράφημα υπολογίζεται χρησιμοποιώντας μια περικομμένη μέση μέση με βάση τα ιστορικά δεδομένα (χρήση 14 ημερών από τα δεδομένα για το κατάστημα iOS, 30 ημέρες για Mac). Ο τρέχων αριθμός των ημερών κατά μέσο όρο είναι απλώς το πιο πρόσφατο σημείο δεδομένων από αυτό το γράφημα στρογγυλοποιούνται στην πλησιέστερη ολόκληρη ημέρα.

Πόσο ρεύμα είναι τα δεδομένα; Το σύστημα έχει συγκεντρώσει 40.261 σημεία δεδομένων από τότε που ανάβουν, αλλά μόνο αυτές που αναφέρθηκαν πρόσφατα χρησιμοποιούνται πράγματι για τον υπολογισμό των μέσων όρων παραπάνω.

Μπορώ να υποστηρίξει αυτό το site; Είστε βέβαιοι ότι μπορεί! Η χορηγία σύνδεσμο στη δεξιά πλευρά της επικεφαλίδας μπορεί να χρηματοδοτείται σε μηνιαία βάση. Αν σας ενδιαφέρει, απλά επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα.

App αναμονή για επανεξέταση πόσο καιρό

Ενημερώσεις κάθε 30 λεπτά. Τελευταία ενημέρωση στις Φεβρουάριος 09, 6:00 UTC

Η Apple, App Store, iOS και Mac είναι όλα τα εμπορικά σήματα της Apple Inc. στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Σχετικές αναρτήσεις

  • 2013 Η Shell Πρόσληψη Ημέρα Εφαρμογή Για Fresh Απόφοιτοι - Εργασία / Θέσεις (19) - Nairaland Don Cassey: @just γενναία, έκανε u ισχύουν για τις εμπορικές; Ναι, έκανα sneak3: @justbrave wot ήταν δ mesg ...

  • Περιγραφή Γρήγορη Χαρακτηριστικά εκδότη από την Apple: Κέντρο Ελέγχου, το οποίο σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στα χειριστήρια που θέλετε σε ένα βολικό μέρος με ένα μόνο κτύπημα από το κάτω μέρος της οθόνης σας ....

  • iPhone: Μεταφορά Μαγνητόφωνο από το iPhone στον υπολογιστή του δυνατότητα για γρήγορη εγγραφή υπομνήματα φωνής για το iPhone είναι ένα συχνά παραβλέπεται χαρακτηριστικό. Επιπλέον, αναφέρονται για το πώς να εισάγουν αυτά ...

  • Πως να κατεβάσετε το iOS 7 Beta Νομικά και να το εγκαταστήσετε στο iPhone σας 5, 4S, 4, iPod touch Εντάξει, έτσι από τότε που η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη beta του iOS 7, πολλοί από εσάς έχουν επικοινωνείτε μαζί μας ζητώντας ...

  • Συμφωνώ με την Cynthia Lauren. Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα, αυτό μπορεί πραγματικά να πάρει πάνω από ένα χρόνο για να πάρετε μια επιστολή αποφασιστικότητα, αλλά γενικά θα έχουν συνεχή επικοινωνία με κάποιον ...