8 ιντσών κινητό οβιδοβόλα

Περαιτέρω ανάγνωση

M110 8 «αυτοπροωθούμενα Howitzer

Η αυτοκινούμενη Μ-110 8-ιντσών [203 χιλιοστά] howitzer εισήλθε για πρώτη φορά την υπηρεσία με το στρατό των ΗΠΑ το 1963. Το ίδιο το όχημα μεταφέρει μόνο δύο βλήματα και πέντε άνδρες, ενώ το υπόλοιπο των πυρομαχικών και το πλήρωμα είναι επί του σκάφους ενός παρακολουθούνται Μ548. Το Μ-110 Howitzer καύση βλήμα 200-λιβρών σε σχεδόν 17 χιλιόμετρα (16.800-μ).

8 ιντσών κινητό οβιδοβόλα

Σχεδιασμένο για να είναι μέρος μιας κοινής οικογένειας των όπλων που χρησιμοποιεί τα ίδια εξαρτήματα του πλαισίου, το M107 και M110 ήταν ουσιαστικά η ίδια τοποθέτηση διαφορετικά βαρέλια όχημα. Η γάστρα του M110 είναι ταυτόσημη με εκείνη του M107 και κατασκευάζεται από όλα-συγκολλημένων πανοπλία και υψηλής αντοχής κράμα χάλυβα με τον οδηγό στο μπροστινό μέρος του κύτους στα αριστερά, ο κινητήρας στα δεξιά του και ο κύριος οπλισμός κατά τη όπισθεν.

ads

Το M107 αυτοκινούμενα 175-mm. το όπλο και το M110 8-ιντσών howitzer είχαν πανομοιότυπα καροτσάκια, αλλά διαφορετικές σωλήνες. Το 175-mm. όπλο απολύθηκε ένα βλήμα 174-λιβρών σχεδόν 33 χιλιόμετρα. Αυτή η εντυπωσιακή σειρά έκανε ένα πολύτιμο όπλο για την παροχή μια ομπρέλα προστασίας πάνω από μεγάλες περιοχές. Το 8-ιντσών howitzer καύση βλήμα 200-λιβρών σχεδόν 17 χιλιομέτρων, καθώς είναι η πιο ακριβή όπλο στο πυροβολικό τομέα. Το 8-ιντσών howitzer βρέθηκε με πιο artilleries διαίρεση, και τόσο το 8-ιντσών howitzer και 175-mm. πυροβόλο όπλο ήταν με δύναμη στον τομέα πυροβολικό. Στο πεδίο αναγκάσει την αναλογία των 8 ιντσών και 175-mm. όπλα ποικίλλει. Δεδομένου ότι τα όπλα είχαν ταυτόσημες άμαξες, η κοινή πρακτική ήταν να εγκαταστήσετε τα σωληνάρια που πληρούν καλύτερα τις τρέχουσες τακτικές ανάγκες. Μια μέρα μια μπαταρία μπορεί να είναι 175­mm .; λίγες μέρες αργότερα θα μπορούσε να είναι το μισό 175-mm. και ένα δεύτερο 8 ιντσών.

Εκδόσεις του M110 με τη μεγαλύτερη βαρέλι είναι το M110A1 (χωρίς φρένο ρύγχος) και το M110A2 (εφοδιασμένα με φρένο ρύγχος). Το 1977, η πρώτη M110A1s μπήκε σε υπηρεσία? αυτοί ήταν οπλισμένοι με τον πλέον 8 "οβιδοβόλα M201. Το M201 επιτρέπεται μεγαλύτερο εύρος στη μικρότερη περίοδο howitzer M2A2.

Η M110A2 ήταν ένα M110A1 εφοδιασμένο με φρένο ρύγχος διπλό διάφραγμα. Η M110A1s είχε περιοριστεί στη ζώνη 8 της προωθητικής γόμωσης M188A1, αλλά το φρένο ρύγχος ελαφρυνθεί η υπερβολική δυνάμεις ανάκρουσης και επέτρεψε την howitzer στη ζώνη πυρός 9, το οποίο επιτρέπεται μεγαλύτερη ποικιλία.

8 ιντσών κινητό οβιδοβόλα

Το M110A2 είναι ένα βαρύ αυτοπροωθούμενο κομμάτι πυροβολικού σχεδιαστεί για να παρέχει γενική υποστήριξη πυροβολικού προς τη γείωση στρατεύματα και να κλείσει γενική υποστήριξη τεθωρακισμένων στήλες, και χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Είναι πολύ κινητό και ευέλικτο, και μπορεί να μετέφερε αεροπορικώς σε μεγάλα αεροσκάφη μεταφοράς φορτίου. Το όπλο είναι ένα 8 "Howitzer διέρχονται από το δικό του βουνού στο πίσω μέρος του οχήματος. Το μεγάλο φτυάρι στο πίσω μέρος απαιτείται για τη μαζική οπισθοχώρηση. Είναι υδραυλικά ανυψώνεται και να κατεβαίνει, και κρατά το όχημα στη θέση του όταν το όπλο πυροδοτείται . με μια σειρά από 20 μίλια, έχει απόλυτη ακρίβεια. στερεωμένο σε παρακολουθούνται σασί του επιτρέπει να υποστηρίξει το πεζικό ή θωράκιση σχεδόν σε όλες τις συνθήκες εδάφους. Αυτό το ντίζελ κινητήρα σασί χρησιμοποιείται για δύο άλλα οχήματα το ένα εκ των οποίων είναι το M578. είναι ζυγίζει 52.600 κιλά, και έχει τελική ταχύτητα 34 mph.

Η M110A2 είναι η μεγαλύτερη διαθέσιμη αυτοκινούμενα howitzer στην απογραφή του στρατού. Είναι αναπτυχθεί σε πυροβολικό διαίρεση της γενικής τάγματα υποστήριξης και σε ξεχωριστά corps- και του Στρατού-επίπεδο τάγματα. Οι αποστολές περιλαμβάνουν γενική υποστήριξη, counterbattery φωτιά, και η καταστολή των συστημάτων αεράμυνας του εχθρού.

Το M110A2 είναι μια αυτοκινούμενη βαρύ πυροβολικό κανόνι με πλήρωμα 12. Σχεδιασμένο για να είναι μέρος μιας κοινής οικογένειας των όπλων που χρησιμοποιεί τα ίδια εξαρτήματα του πλαισίου, το M107 και M110 ήταν ουσιαστικά η ίδια τοποθέτηση διαφορετικά βαρέλια όχημα. Αυτή η πλήρης παρακολουθούνται, αυτοπροωθούμενα πυροβόλα όπλα που πυροδοτεί ένα 200-λιβρών, βλήμα διάμετρο οκτώ ιντσών. Το κέλυφος αφήνει το ρύγχος με ταχύτητα 2300 πόδια ανά δευτερόλεπτο και μπορεί να ταξιδέψει περισσότερο από 18 μίλια.

Πυρομαχικά περιλαμβάνει πρότυπο ισχυρών εκρηκτικών, βομβίδια και εκρηκτικών ρουκέτες. Βρίσκεται σε ορισμένες μονάδες σώματα πυροβολικού. Αυτό το σύστημα howitzer σχεδιάστηκε για να παρέχει μεσαίου βεληνεκούς, γενική υποστήριξη πυροβολικού. Τροφοδοτείται από μια Detroit Diesel, δεν είναι θωρακισμένος και μπορούν να ταξιδέψουν σε μια κορυφαία ταχύτητα μεταξύ 30 ένα 45 μίλια ανά ώρα. Η M110A2 χτίστηκε από Bowen-McLauchlin-Υόρκη του York, Pennsylvania. Ευρέως χρησιμοποιημένος στο Βιετνάμ, ο στρατός έλαβε αυτό το howitzer το 1963. Υπήρχαν 1.023 Μ-110A2s στην απογραφή του Στρατού στις αρχές του 1990, πριν από το σύστημα σταδιακά εκτός λειτουργίας.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Sony Xperia, Αιτία Χρειάζεστε ένα Smart Communicator! Sony Xperia Κινητά είναι ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα στην Ινδία. Έχουν καθιερωθεί ως ηγέτης αξία σε διάφορα προϊόντα ...

  • Χρησιμοποιώντας τη γαλλική dictinary στο κινητό σας τηλέφωνο Οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προορίζεται κυρίως για "μεγάλα" ύφος κινητών τηλεφώνων. Εάν έχετε ένα iPhone ή μοντέρνο smartphone. μπορεί να είναι πιο ...

  • Το 3 Best Sites Κινητά Dating Τελευταία Ενημέρωση 11 Νοέμ 2015 Match είναι δεξιά κοντά στην κορυφή της λίστας όσον αφορά τις καλύτερες τοποθεσίες για κινητά χρονολόγηση, λόγω του εξαιρετικά ικανό κινητό app του στην ...

  • Οι uSwitch Mobile βραβεία 2012 2012 για uSwitch Mobile βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο Circus στο Covent Garden του Λονδίνου στις 14 Νοεμβρίου και αποδείχθηκε μια αξέχαστη βραδιά γιορτάζοντας το καλύτερο από το ...

  • Τι είναι το κινητό φιλικό; Seo> Κινητά> Τι είναι το κινητό φιλικό; Ενημερώθηκε: 7 Ιουνίου, 2015 Mobile φιλικό ιστοσελίδες Τι κάνει ακριβώς μια σελίδα, όπως το Google αποκαλεί, «κινητή φιλική"; 1 Η αλήθεια ...