Πώς μπορώ να πάρω ringtones σε ευθεία τηλεφωνική ομιλία μου

Περιήγηση Όλες οι συσκευές

* Σε ταχύτητες 2G, η λειτουργικότητα των ορισμένες εφαρμογές δεδομένων, όπως είναι συνεχούς ροής ήχου ή βίντεο μπορεί να επηρεαστεί. Παρακαλούμε να ανατρέχετε πάντα με τις τελευταίες τους Όρους και Προϋποθέσεις της Υπηρεσίας σε StraightTalk

** Κάθε λογαριασμός επιτρέπεται να καλέσετε μέχρι 15 μοναδικές διεθνείς αριθμούς τηλεφώνου κατά τη διάρκεια ενός κύκλου σχέδιο 30 ημερών, η οποία επαναφέρει κάθε φορά που ένα νέο σχέδιο εξαργυρωθεί. Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε σταθερά και κινητά αριθμούς μόνο σε επιλεγμένους προορισμούς του, τα οποία μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Κλήσεις πρέπει να προέρχονται από τις ΗΠΑ και το Πουέρτο Ρίκο. Όχι διεθνούς περιαγωγής επιτρέπονται. Άλλοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν. Παρακαλούμε να ανατρέχετε πάντα με τις τελευταίες τους Όρους και Προϋποθέσεις της Υπηρεσίας σε StraightTalk.

ads

Πώς μπορώ να πάρω ringtones σε ευθεία τηλεφωνική ομιλία μου

◊Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το τηλέφωνό σας και / ή αξεσουάρ αγορά, απλά να μας το επιστρέψετε εντός 30 ημερών και εμείς θα το αντικαταστήσει ή να σας δώσει πίσω τα χρήματά σας. Είναι τόσο απλό. Straight Talk Υπηρεσία κάρτες, ή / και αχρησιμοποίητα λεπτά δεν επιστρέφεται. Παίρνει μέχρι και 30 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστεί την επιστροφή και θα πιστώσει το λογαριασμό σας. Πίστωσης για επέστρεψε τηλέφωνα ή / και αξεσουάρ θα εμφανιστεί στη δήλωση της πιστωτικής σας κάρτας μεταξύ 1-2 κύκλους χρέωσης. Υπηρεσία κάρτες σχέδιο δεν επιστρέφονται. Εάν η Υπηρεσία Καρτών έχει αγοραστεί ως μέρος μιας Straight Talk τηλέφωνο δέσμη, η αγορά του τηλεφώνου μπορούν να επιστραφούν / επιστρέφεται? Ωστόσο, η Υπηρεσία Καρτών δεν επιστρέφεται.

† Για να πάρετε την ταχύτητα 4G LTE, θα πρέπει να έχετε μια συσκευή με δυνατότητα 4G LTE και 4G LTE SIM. Πραγματική διαθεσιμότητα, η κάλυψη και η ταχύτητα μπορεί να ποικίλει. LTE είναι εμπορικό σήμα της ETSI.

†† Τιμολόγηση σύγκριση των δύο μηνιαίων απευθείας σύνδεση τιμές τους κορυφαίους φορείς σύμβαση παροχής υπηρεσιών »για συγκρίσιμες ατομικών σχεδίων σύμβασης των υστέρων υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των τελών περίσσεια, και το πρόγραμμα υπηρεσιών Straight Talk είναι $ 45, με εξαίρεση το κόστος των προαγωγών τηλεφώνου και περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πηγή: ιστοσελίδες φορείς Συμβόλαιο », Δεκέμβριος 2015.

Straight Talk θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το τηλέφωνο ή / και αξεσουάρ σας, που περιέχει ελάττωμα του κατασκευαστή που εμποδίζει ή εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του για μέχρι ένα έτος (90 ημέρες για όλα τα εξαρτήματα) από την ημερομηνία αγοράς (απόδειξη αγοράς που απαιτείται).

Πώς μπορώ να πάρω ringtones σε ευθεία τηλεφωνική ομιλία μου

Όλες οι προσφορές μπορούν να αλλάξουν ή διακοπή από Straight Talk Wireless, Inc. οποιαδήποτε στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. Straight Talk Wireless, Inc. διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει τις ποσότητες και να απορρίψει ή να ακυρώσουν παραγγελίες κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Το προϊόν δεν είναι για μεταπώληση ή διανομή.

Απαιτείται η υπογραφή για την FedEx 3 ημέρες Ισόγειο Μια μέρα στην άλλη μέθοδο παράδοσης.

©2016 Straight Talk. Straight Talk είναι ένα καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Tracfone Wireless, Inc. το 2014, θυγατρική της America Movil. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών και εμπορικές ονομασίες που αναφέρονται σε αυτό το site είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Straight Talk SIM δεν λειτουργεί με το $ 30 το μόνο που χρειάζεται σχέδιο.

Ο χάρτης απεικονίζει τη γενική περιοχή κάλυψης και δεν αποτελεί εγγύηση κάλυψης. Κάλυψη δεν είναι διαθέσιμη παντού. Ο χάρτης εμφανίζει μόνο την προβλεπόμενη και κατά προσέγγιση ασύρματη κάλυψη για τις φωνητικές κλήσεις, ενώ σε εξωτερικούς χώρους, του δικτύου, συμπεριλαμβανομένων κάλυψη περιαγωγής, εφόσον συντρέχει περίπτωση. Μέσα σε περιοχές κάλυψης, μπορεί να υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί ή διακοπές στην κάλυψη που μπορεί να επηρεάσουν την υπηρεσία και να οδηγήσει σε πτώση και μπλοκάρει τις συνδέσεις, χαμηλότερες ταχύτητες δεδομένων και παρεμβολές κλήση. Δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει το τηλέφωνό σας ή να κάνετε κλήσεις 911, αν η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Οι χάρτες κάλυψης βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχονται από φορείς του δικτύου και δημόσιες πηγές και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβειά τους. χάρτες κάλυψης μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία του σπιτιού σας, το τηλέφωνο ή / και το σχέδιο. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας για τις τελευταίες χάρτη κάλυψης ισχύει.

Πώς μπορώ να πάρω ringtones σε ευθεία τηλεφωνική ομιλία μου

Android, το Google Play και άλλα σήματα είναι εμπορικά σήματα της Google Inc. Το ρομπότ Android αναπαράγεται ή τροποποιηθεί από την εργασία που δημιουργήθηκε και από κοινού από την Google και χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στην Creative Commons License 3.0 Attribution. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών και εμπορικές ονομασίες που αναφέρονται στο παρόν είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Χρησιμοποιώντας ένα Verizon iPhone 5 με Straight Talk Wireless Στο σημερινό άρθρο ενός αναγνώστη ρωτά τι πρέπει να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε Verizon iPhone της 5 με Straight Talk Wireless. Ένας αναγνώστης, Katie, ζητά .. εγώ ...

  • Χρησιμοποιήστε το δικό σας iPhone με Straight Talk του Walmart $ 45 απεριόριστο σχέδιο 11 Γενάρη του 2013 | Από Doreen Christensen. Sun Sentinel UPDATE. Μόλις άκουσα πίσω από το Straight Talk και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε BYOP ...

  • Πώς να στείλει δωρεάν ringtones σε κινητά πρόσβαση στην ιστοσελίδα Myxer. Κάντε κλικ στο ανώτερο "Δημιουργήστε το δικό σας" σύνδεσμο. Κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογή αρχείου". Περιηγηθείτε στα αρχεία σας και να εντοπίσετε το τραγούδι που θέλετε να ...

  • Δωρεάν ringtones για κινητά τηλέφωνα Straight Talk Δημιουργήστε το δικό σας MP3 Ringtones Οι περισσότεροι λεγόμενες περιοχές «δωρεάν» MP3 ringtones είναι rip-offs και θα προσπαθήσει να σας πάρει για να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία με ένα εβδομαδιαίο ...

  • 10 ιστοσελίδες για δωρεάν κινητό τηλέφωνο ringtones Άλλα Κινητά Downloads Μήπως η μουσική εκφράζει το είδος των ανθρώπων που είμαστε; Δεν είμαι σίγουρος, αλλά είναι μια άμεση βαρόμετρο της συμπάθειες και αντιπάθειες μας. Υποθέτω...