Πώς μπορώ να κατεβάσω το πρώτο bank Mobile Banking

Πού μπορώ να κατεβάσω το BankMobile Mobile Banking App;

Με συμμετοχή κάτω και το λειτουργικό κόστος πάνω, οι φυσικές υποκαταστήματα τραπεζών πηγαίνει το δρόμο των δεινοσαύρων. Στο BankMobile, είμαστε αντικαθιστώντας ξεπερασμένη και αναποτελεσματική επιχειρηματικό μοντέλο του τραπεζικού κλάδου με ένα νέο και βελτιωμένο σύστημα που να ταιριάζει με το σύγχρονο καταναλωτή: mobile banking.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το πρώτο bank Mobile Banking

ασφαλές mobile banking app μας βάζει τη δύναμη μιας τράπεζας πλήρη υπηρεσία απευθείας στην τσέπη σας, έτοιμο για εύκολη 24/7 πρόσβαση όποτε και όπου θέλετε. Αλλά για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τη χρήση της εφαρμογής μας, θα πρέπει να το κατεβάσετε πρώτα.

ads

Η ομάδα ανάπτυξης μας έχει καταστήσει τη λήψη του BankMobile mobile banking εφαρμογή ένα συνολικό αεράκι. Είτε χρησιμοποιώντας ένα Android smartphone ή ένα προϊόν της Apple, όπως το iPhone, iPad ή iPod Touch, το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε είναι μερικές γρήγορες βρύσες της οθόνης. Ας το σπάσει για σας.

Πού να κατεβάζω το BankMobile App

Υπάρχουν δύο μέρη που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν BankMobile Mobile Banking app:

1. Android χρήστες - Κατεβάστε την εφαρμογή μας από τη σελίδα Play BankMobile Google.

2. Η Apple χρήστες (iPod, iPad, iPod Touch) - Κατεβάστε την εφαρμογή μας από τη σελίδα BankMobile iTunes Store.

Μπορείτε να ψάξετε για την εφαρμογή απευθείας στο Google Play ή το iTunes Store, αλλά είναι ακόμα πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε τις άμεσες συνδέσεις που παρέχονται δεξιά στη σελίδα app BankMobile. Απλά κάντε κλικ προτιμώμενη μέθοδος λήψης σας και είστε μακριά!

Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει set-up με μια σειρά από προτροπές και η όλη διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Αρκεί να σκεφτούμε, στο χρόνο που σας παίρνει για να περπατήσει από μία κατηγορία στην άλλη, θα μπορούσε να οργανωθεί και να λειτουργήσει με ένα ολοκαίνουργιο δωρεάν λογαριασμό έλεγχο.

Κινητό Συμβατότητα συσκευών: Απαιτήσεις συστήματος

Η ομάδα ανάπτυξης μας έχουν σχεδιαστεί για την BankMobile mobile banking app για να είναι συμβατό με τις πιο δημοφιλείς φορητές συσκευές στην αγορά σήμερα. Είναι πλήρως συμβατό με:

Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android, θα χρειαστείτε την έκδοση 4.0 ή νεότερη έκδοση. Εάν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν της Apple, θα πρέπει iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση.

Τίποτα δεν είναι χειρότερο από μια εφαρμογή που επιβραδύνει το τηλέφωνό σας και αποχετεύσεις διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, έτσι ώστε να σχεδιαστεί το app μας να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται. Η BankMobile Mobile Banking app απαιτεί μόνο 12M του χώρου για συσκευές Android, και μόλις 24,8 MB για το iPhone.

Πώς μπορώ να κατεβάσω το πρώτο bank Mobile Banking

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, να είστε βέβαιος να ελέγξει έξω ενσωματωμένο τμήμα FAQ της εφαρμογής για βοήθεια στην αντιμετώπιση προβλημάτων. Δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας; Μην ανησυχείτε - μπορείτε να πάρετε ζωντανή βοήθεια από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας από:

 • Καλώντας μας στο 844-WOW-BANK (844-969-2265), από Δευτέρα έως Σάββατο, 09:00 πμ μέσω 23:00 μ.μ. EST.
 • E-mail στο [email protected].

Είμαστε πάντα αναζητούν τρόπους για να κάνετε την εφαρμογή σας εμπειρία ακόμα καλύτερα, έτσι δεν είναι ντροπαλός σχετικά με την κλήση ή την αποστολή email με τα σχόλια και τις προτάσεις!

Τι χαρακτηριστικά το Mobile Banking App Συμπερίληψη;

Η ελεύθερη BankMobile app βάζει ένα οπλοστάσιο των ευέλικτα χαρακτηριστικά κατευθείαν στα χέρια σας, λειτουργώντας σαν ένα βελτιωμένο one-stop-shop για όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες. Μπορείς:

 • Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη χρήση φωτογραφιών Εγγραφή. Απλά πάρτε μια φωτογραφία της άδειας οδήγησης ή κρατικά εκδοθεί ταυτότητα και η εφαρμογή θα τραβήξει αυτόματα τα περισσότερα από τα προσωπικά σας στοιχεία που χρειάζεται (με την επιφύλαξη ορισμένων όρων και περιορισμών).
 • Πληρώστε τους λογαριασμούς σας μόνο με τη θραύση μιας φωτογραφίας. Τι θα μπορούσε να είναι ευκολότερη από ό, τι αυτό;
 • Στείλτε χρήματα σε φίλους και μέλη της οικογένειας. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη ή τον αριθμό τηλεφώνου. Για πρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη ερώτηση ασφαλείας. Μπορείτε να περιλαμβάνουν ακόμη και μια προσωπική σημείωση.
 • Συνδεθείτε γρήγορα με την είσοδο 4-ψήφιο κωδικό PIN σας.
 • Κατάθεση ελέγχει άμεσα από την άνεση του καναπέ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρουμε μια φωτογραφία των δύο πλευρών του ελέγχου, εισαγάγετε το ποσό πληρωμής, και η εφαρμογή θα συμπληρώσετε το υπόλοιπο των δεδομένων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σύσταση εφάπαξ πληρωμές και επαναλαμβανόμενες πληρωμές - Όποια επιλογή κι αν είστε πιο άνετα με τη χρήση.
 • Ελέγξτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, χωρίς καν να συνδεθείτε. Θα μπορούσε να πάρει καθόλου απλούστερο;
 • Αν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα (ή είναι απλά κουρασμένοι από συγκάτοικό σας βάζοντας τις παραδόσεις πίτσα στην καρτέλα σας), μπορείτε να βάλετε την προσωρινή κλειδαριές για τη χρεωστική κάρτα σας κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τις κλειδαριές, όποτε θέλετε, οπότε δεν υπάρχει το άγχος αν αλλάξετε γνώμη αργότερα ή πρέπει να κάνει μια πληρωμή έκτακτης ανάγκης.
 • Εντοπίστε το πλησιέστερο ΑΤΜ σας, ενώ είστε έξω και περίπου. Είναι πιθανώς ακριβώς γύρω από τη γωνία, καθώς οι πελάτες BankMobile έχουν πρόσβαση σε 55.000 αμοιβή χωρίς ΑΤΜ σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό αναλογεί σε περισσότερα από 1.000 ΑΤΜ ανά κράτος!
 • Ελάτε σε επαφή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας με τυχόν ερωτήσεις, σχόλια, προτάσεις, ή ανησυχίες. Να μην είναι ντροπαλός, γι 'αυτό είμαστε εδώ!
 • Λάβετε ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένου όταν το υπόλοιπό σας είναι να πάρει χαμηλή, ή όταν έχουμε εντοπίσει ασυνήθιστη δραστηριότητα στη χρεωστική σας κάρτα. Ποτέ δεν θα εκπλαγείτε με μήνυμα ανεπαρκή κεφάλαια και πάλι - όχι ότι εμείς χρεώνει τέλη πελάτες μας για αυτό το είδος του πράγματος, δεδομένου ότι είμαστε μόνο αμοιβή χωρίς τράπεζα του έθνους.
 • Όπως αυτό που βλέπετε; Μοιραστείτε την εφαρμογή μας με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Διάδωσε την αγάπη!
Πώς μπορώ να κατεβάσω το πρώτο bank Mobile Banking

Γρήγορο, διασκεδαστικό, δωρεάν, και εύκολο να κατεβάσετε - τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε σε ένα τραπεζικό app; Γίνετε μέλος του mobile banking επανάσταση σήμερα. Δεν θα είναι απογοητευμένοι.

Σχετικές αναρτήσεις

 • Μουσική βίντεο από One Direction εκτέλεση Τι σας κάνει να Beautiful, 3GP - Βίντεο 3GP - Βίντεο Κλιπ μπορούν να μεταδοθούν από τον υπολογιστή στο κινητό σας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας μια θύρα υπερύθρων, τα δεδομένα ...

 • WhatsApp για Nokia X2, να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε WhatsApp για το Nokia X2 είναι μια εφαρμογή που συνδυάζει πολύ καλά με το Χ2 της Nokia. στο μέτρο που, όπως όλοι γνωρίζουν, είναι μια συσκευή πολύ επικεντρώθηκε στην ...

 • Ό, τι χρειάζεστε Skype Lite Κατεβάστε το Skype Lite για χρήση με την LG, Motorola, Nokia, η Samsung και η Sony Ericsson τηλέφωνα. Πηγαίνετε στο Skype και πληκτρολογήστε "Λήψη Skype Lite" στο πλαίσιο αναζήτησης. Κάντε κλικ για το ...

 • Κατεβάζοντας θέματα για τα κινητά σας Αυτό το άρθρο περιγράφει το πού θα βρείτε θέματα για κινητά και πώς να τα κατεβάσετε. Η χρήση των κινητών τηλεφώνων μπορεί να γίνει πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα από ...

 • Λίστα Best δωρεάν mp3 Μουσική Κατεβάστε Sites - Κατάλογος των Top 7 Sites Εδώ είναι το πιο φοβερό λίστα με τις καλύτερες τοποθεσίες μουσική download δωρεάν mp3. Κάθε λάτρης της μουσικής θα πρέπει να ελέγξετε αυτή τη λίστα. Όλοι αγαπούν να ...