Πώς μπορώ να κατεβάσω ένα φακό για να το τηλέφωνό μου

Ανάβει το τηλέφωνό μου με το Windows Live

Όταν συνδέεστε στο τηλέφωνό σας με ένα Windows Live ID, είστε ξεκλείδωμα μια ολόκληρη σειρά από τρόπους για να κρατήσει τις πληροφορίες σας βολικό δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας κάτι που ονομάζεται το σύννεφο. Το σύννεφο είναι σαν το δικό σας διαμορφωμένο χώρο στο διαδίκτυο, όπου μπορείτε να κρατήσετε οτιδήποτε θέλετε να είστε σε θέση να δείτε, να μοιραστείτε ή να κάνετε από οποιονδήποτε υπολογιστή ή από το Windows Phone σας. Μπορείτε να συγχρονίσετε τις επαφές σας, το ημερολόγιο, το OneNote σημειώσεις, φωτογραφίες, έγγραφα, και φυσικά το email σας.

Πώς μπορώ να κατεβάσω ένα φακό για να το τηλέφωνό μου

Μόλις έχετε συνδεθεί στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να καταγράψετε γρήγορα τα πράγματα ενώ είστε μακριά από τον υπολογιστή σας (φωτογραφίες, συλλογισμοί, οι διορισμοί, νέες επαφές, λίστες παντοπωλείο, ιδέες ιστορία, κάτι που θα ακούσετε.), Και στη συνέχεια μετοχή, οργανώνουν , να επεξεργαστείτε ή να αρχειοθετήσετε τους την επόμενη φορά που κάθεστε σε έναν υπολογιστή.

ads

Ακολουθεί μια επισκόπηση μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν συνδεθείτε με το Windows Live ID σας. Για να μάθετε περισσότερα, πηγαίνετε στο My Phone στο WindowsPhone.

Κρατήστε τις επαφές σας αποθηκεύονται και εύχρηστο

Το Windows Live είναι ένας εύκολος τρόπος για να κρατήσει όλες τις επαφές σας αποθηκεύονται και σε ετοιμότητα από το τηλέφωνό σας ή από έναν υπολογιστή. Μπορείτε να εισαγάγετε υπάρχουσες επαφές από άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Google, Yahoo, συναλλάγματος, και άλλα), καθώς και κάθε φορά που προσθέτετε μια νέα επαφή στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο Windows Live.

Στη συνέχεια, κάθε φορά που θα πάρετε ένα νέο τηλέφωνο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το Windows Live λογαριασμό σας και οι επαφές σας θα συγχρονιστούν με το τηλέφωνό σας αυτόματα.

Αν έχετε επαφές σας αποθηκεύονται στο Outlook στον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στην ενότητα Εισαγωγή επαφών από τον υπολογιστή μου για να μάθετε πώς μπορείτε να τα πάρετε από τον υπολογιστή σας στο Windows Live.

Αποθηκεύστε τα αρχεία σας, τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο onedrive

Μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκολία για να είναι σε θέση να πάρει για να τα έγγραφά σας όπου κι αν βρίσκεστε, και με το Office Mobile, μπορείτε να επεξεργαστείτε docs Word, PowerPoint και Excel σας σωστά στο τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να συνεργαστούν με τους ίδιους docs με άλλους ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν καν Office εγκατεστημένο στους υπολογιστές τους.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε onedrive (πρώην SkyDrive). Μπορείτε να δημοσιεύσετε μόνο αυτές που θέλετε να φορτώσετε, ή αυτόματα να ανεβάσετε οποιαδήποτε εικόνα σας μεταφέρει στο τηλέφωνο. Στη συνέχεια μπορείτε να επεξεργαστείτε και να τις οργανώσετε χρησιμοποιώντας το Windows Live Photo Gallery. Για να μάθετε περισσότερα, δείτε Μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Πώς μπορώ να κατεβάσω ένα φακό για να το τηλέφωνό μου

Παρακολουθήστε από το τηλέφωνό σας με Βρείτε το My Phone

Μόλις συνδεθείτε στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει να εγγραφεί για Βρείτε το My Phone. Αν αποκαλύψετε ποτέ το τηλέφωνό σας, μπορείτε να πάτε στο My Phone στο WindowsPhone στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε με το Windows Live ID σας για να το δαχτυλίδι, κλειδώστε το και δείχνουν ένα μήνυμα, να τα διαγράψει, ή να το βρείτε στο χάρτη. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στο θέμα Εύρεση χαμένου τηλεφώνου.

Χρησιμοποιήστε το OneNote για να σημειώνω τα πράγματα κάτω

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το OneNote, είστε μέσα για μια απόλαυση: μπορείτε να συγχρονίσετε τα σημειωματάριά σας στο τηλέφωνό σας και να επεξεργαστείτε τους στο δρόμο, τότε δείτε τις αλλαγές σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο από το κινητό μου για WindowsPhone.

Αν είστε νέος στο OneNote, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβουν γρήγορα τις σημειώσεις εν κινήσει, να παρακολουθείτε τα πράγματα όπως λίστες παντοπωλείο, ή ακόμα και να συλλάβει περισσότερο συλλογισμοί (σαν μια αυθόρμητη ποίημα). Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και φωνητικές σημειώσεις, πάρα πολύ. Για να μάθετε περισσότερα, ανατρέξτε στο θέμα Χρήση του Microsoft OneNote Mobile.

Οργανώστε το χρόνο σας με το Ημερολόγιο του Windows Live

Όταν συνδέεστε στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να προσθέσετε συναντήσεις, συναντήσεις, εργασίες, ημερομηνίες, ή σκοπεύει να σας Ημερολόγιο του Windows Live, και στη συνέχεια να δούμε αυτά από οποιονδήποτε υπολογιστή στο τηλέφωνό μου για WindowsPhone.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα ημερολόγιο του Outlook χωρίς το Microsoft Exchange, δείτε τα Συγχρονισμός Outlook Επαφές & Ημερολόγια για τα Windows Phone 7 φροντιστήριο στην Υποστήριξη της Microsoft για να μάθετε πώς να κινηθεί συναντήσεις ημερολογίου από τον υπολογιστή σας στο Windows Live.

Σχετικές αναρτήσεις

  • WhatsApp HTC Προς το παρόν, WhatsApp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στιγμιαία δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κόστος, το οποίο είναι διαθέσιμο για χρήση σε iPhone, Android τηλέφωνα και όλα τα άλλα έξυπνα τηλέφωνα τα οποία ...

  • 7 Free Music Download Apps για Android τηλέφωνο 2016 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές δωρεάν download μουσικής για το Android κινητά τηλέφωνα που έχουν ρυπάνει και άκρως αποτελεσματική. Κατέβασμα μουσικής με αυτές τις εφαρμογές φαίνεται ...

  • Πώς-να: Χρησιμοποιήστε το Google Drive για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες από το Android, iOS Τα smartphone κάμερες έχουν πάρει τόσο καλό που πολλοί λαοί τους χρησιμοποιούν αντί-βλαστών σημείο και γι 'αυτή. Τόσο υλικού και λογισμικού ...

  • IPhone. Εντελώς Κενή οθόνη - Τηλέφωνο Δαχτυλίδια Αλλά Screen Μαύρο IPhone 5s. IOS 8.1.1 / οθόνη Εντελώς Μαύρο Αλλά η οθόνη αφής εξακολουθεί να εργάζεται 10η Δεκεμβρίου 2014 πήρα ένα iPhone 5S ποια είναι η οθόνη είναι ...

  • Τηλεφωνικό Σεξ (αυτό είναι που Up) Wanna σας πάρω μαζί μου σε ένα αργά το βράδυ ερπυσμού, κορίτσι Αυτό είναι ό, τι είναι επάνω, αυτό είναι ό, τι είναι στο χέρι Και ενώ είστε εδώ », να διαγράψει όλους τους φόβους σας Αυτό είναι ό, τι είναι επάνω, αυτό είναι ό, τι είναι ...