Πώς μπορώ να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Google στο τηλέφωνό μου

Πώς-να: Χρησιμοποιήστε το Google Drive για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες από το Android, iOS

Τα smartphone κάμερες έχουν πάρει τόσο καλό που πολλοί λαοί τους χρησιμοποιούν αντί-βλαστών σημείο και γι 'αυτή. Τόσο υλικού και λογισμικού για κινητά τηλέφωνα προσφέρουν πλέον εξελιγμένα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν ακόμα χάλια φωτογράφους να λάβει αξιοπρεπή φωτογραφίες.

Λήψη φωτογραφιών είναι μόνο η μισή μάχη για εκκολαπτόμενους φωτογράφους, καθώς δημιουργεί την ανάγκη να πάρει εκείνα τα αριστουργήματα σε έναν υπολογιστή για την αποθήκευση και άλλους σκοπούς. Οι περισσότερες φωτογραφίες που παίρνετε, τόσο μεγαλύτερο το έργο του να πάρει τους μεταφέρονται σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

ads

Πώς μπορώ να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Google στο τηλέφωνό μου

Παίρνω πολλές φωτογραφίες, ειδικά για κριτικές για το προϊόν για το ZDNet. Έχω χρησιμοποιήσει τακτικά ένα ζευγάρι των μεθόδων για να πάρει τις φωτογραφίες από το τηλέφωνο και στον υπολογιστή. Έχω χρησιμοποιήσει την παλιά πιστή μέθοδο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για τον εαυτό μου και άλλες φορές αλλάζουν την κάρτα μνήμης από το τηλέφωνο στον υπολογιστή. Ούτε η μέθοδος ήταν αποτελεσματική, ιδιαίτερα για πολλές φωτογραφίες.

Πρόσφατα μεσολαβήσει για μένα ότι ίσως ένας καλός τρόπος για να πάρετε πολλές φωτογραφίες το τηλέφωνό μου και στον υπολογιστή μου θα μπορούσε να είναι το Google Drive. Η πιο Κοίταξα σε αυτό, τόσο πιο κατάλαβα ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει δεν έχει σημασία τι το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή που χρησιμοποιούσα.

μεταφορές Φωτογραφία περιλαμβάνει δύο βήματα: να πάρει τις φωτογραφίες από το τηλέφωνο αποθήκευσης Google Drive μου στο σύννεφο, και η πρόσβαση τους στον υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας το Google Drive λειτουργεί καλά για μένα, όπως εγώ μερικές φορές να τραβήξετε φωτογραφίες με το iPhone 4S και άλλες φορές με το Galaxy Note 2. Υπάρχουν εφαρμογές Google Drive για δύο iOS και Android έτσι ώστε να λειτουργεί και στα δύο τηλέφωνα.

Δεν χρησιμοποιώ πάντα το ίδιο υπολογιστή για να συνεργαστεί με φωτογραφίες είτε, ούτε καν μια ενιαία πλατφόρμα. Θα πρέπει να εργαστείτε με τις φωτογραφίες στο iPad, το Chromebook, MacBook, ή Windows 8 PC. Αυτός είναι ο λόγος για το Google Drive λειτουργεί τόσο καλά για μένα, όπως έχω πρόσβαση σύννεφο αποθήκευσης μου με όλες αυτές τις πλατφόρμες / συσκευές.

Φορτώνοντας τις φωτογραφίες

Το πρώτο βήμα της φορτώνοντας τις φωτογραφίες στο Google Drive είναι ελαφρώς διαφορετική ανάλογα με το αν οι φωτογραφίες είναι για το iPhone ή το σημείωμα 2. Η δωρεάν εφαρμογή Google Drive θα πρέπει να εγκατασταθεί στο τηλέφωνο Android ή το iPhone για να ξεκινήσετε.

Πώς μπορώ να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Google στο τηλέφωνό μου

Από την Σημείωση 2 είναι ένα απλό θέμα το άνοιγμα της εφαρμογής Γκαλερί και τοποθέτηση πινακίδων όλες τις φωτογραφίες για το φόρτωμα. Μόλις γίνει αυτό, το χτύπημα στο εικονίδιο Share φέρνει το μενού μερίδιο φαίνεται από τα παραπάνω. Το Google Drive είναι μια επιλογή, γι 'αυτό πατώντας και στη συνέχεια επιβεβαίωση (πάνω δεξιά) ξεκινά η διαδικασία αποστολής στο παρασκήνιο. Συρόμενη κάτω από τη σκιά κοινοποίηση στην αρχική οθόνη επιτρέπει τον έλεγχο της κατάστασης αποστολής. Έχω μεταφέρει μέχρι και 50 φωτογραφίες χρησιμοποιώντας αυτήν την μέθοδο και είναι γρήγορο.

Η μέθοδος iPhone είναι παρόμοια με εκείνη της σημείωσης 2, αλλά iOS δεν επιτρέπει την κοινή χρήση στο Google Drive. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να εκτελέσετε την εφαρμογή Google Drive, στη συνέχεια χτύπησε το εικονίδιο "+" στην πάνω δεξιά. εμφανίζεται η οθόνη Add έτσι να επιλέξετε την επιλογή "Ανεβάστε Φωτογραφία ή βίντεο". Αυτό θα σας οδηγήσει στην αποθήκευση φωτογραφιών για το iPhone, έτσι ώστε να επιλέξετε αυτά που θέλετε να μεταφέρετε και πατήστε Αποστολή. Οι φωτογραφίες θα ανεβάσετε γρήγορα.

Εάν μεταφέρετε πολλές φωτογραφίες, μπορεί να θέλετε να κάνετε χρήση wi-fi. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πιο γρήγορα από ό, τι με τη χρήση 4G και δεν θα κάνει ένα χτύπημα στην ποσόστωση των δεδομένων σας.

Οι φωτογραφίες σας είναι πλέον στο Google Drive σας στο cloud και σας περιμένει.

Πρόσβαση στον υπολογιστή

Το Google Drive μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε πλατφόρμα, οπότε είναι μια καλή επιλογή για μένα. Υπάρχει μια εφαρμογή για το Mac, ώστε να μπορώ να έχουν πρόσβαση στα αρχεία μου στο Google Drive απευθείας στο Finder. Το Google Drive είναι ενσωματωμένη στο Chrome OS, έτσι έχω πρόσβαση από το διαχειριστή αρχείων στο Chromebook. Το ίδιο iOS app που χρησιμοποιούνται για το iPhone για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες που χρησιμοποιείται για την πρόσβαση στο Google Drive για το iPad.

φάκελο Google Drive για Mac Finder

Δεν υπάρχει εφαρμογή για τα Windows 8, αλλά το Google Drive είναι προσβάσιμο μέσω του web browser. Είναι εξίσου εύκολο στη χρήση και σχετικά με τις εγγενείς εφαρμογές για τα άλλα λειτουργικά συστήματα.

Δεν έχει σημασία τι σύστημα χρησιμοποιείται για να έχουν πρόσβαση σε αυτά, οι φωτογραφίες μπορούν να επιλεγούν και είτε αντιγραφεί ή να μετακινηθεί από το Google Drive για τοπική αποθήκευση. Συνήθως τα μετακινήσετε όπως δεν θέλω να τους κρατήσει μόνιμα στο Google Drive, αλλά εκείνους που θέλουν να τους αφήσει στο σύννεφο μπορεί να τα αντιγράψετε στον τοπικό προορισμό.

Στο Mac και το Chromebook είναι τεχνικώς δεν είναι απαραίτητο να αντιγράψετε τις φωτογραφίες σε τοπική αποθήκευση, ανάλογα με το τι πρόκειται να κάνει με αυτούς. Για το φόρτωμα σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας blog ή επεξεργασία σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορούν να προσπελαστούν απευθείας από το Google Drive σαν να βρίσκονταν στον τοπικό υπολογιστή.

Χρησιμοποιώντας το Google Drive έχει μετατραπεί σε μια εργασία που ήταν οποίο παλαιότερα ένας πόνος σε ένα που είναι γρήγορη και εύκολη. Είναι σίγουρα δεν είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε τις φωτογραφίες σε έναν υπολογιστή, αλλά λειτουργεί πολύ καλά για τις ανάγκες μου.

Σχετικές αναρτήσεις

  • WhatsApp HTC Προς το παρόν, WhatsApp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στιγμιαία δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κόστος, το οποίο είναι διαθέσιμο για χρήση σε iPhone, Android τηλέφωνα και όλα τα άλλα έξυπνα τηλέφωνα τα οποία ...

  • 7 Free Music Download Apps για Android τηλέφωνο 2016 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές δωρεάν download μουσικής για το Android κινητά τηλέφωνα που έχουν ρυπάνει και άκρως αποτελεσματική. Κατέβασμα μουσικής με αυτές τις εφαρμογές φαίνεται ...

  • Ανάβει το τηλέφωνό μου με το Windows Live Όταν συνδέεστε στο τηλέφωνό σας με ένα Windows Live ID, είστε ξεκλείδωμα μια ολόκληρη σειρά από τρόπους για να κρατήσει τις πληροφορίες σας βολικό δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας ...

  • Πώς να κατεβάσετε Facebook βίντεο στο Android Αρκετά Δημοσιεύσεις Λαμβάνοντας υπόψη το Facebook ως το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στην πλατφόρμα WWW, και το Android ως τελευταία τρέλα στους χρήστες κινητών τηλεφώνων, είναι πάρα πολύ ...

  • Τηλεφωνικό Σεξ (αυτό είναι που Up) Wanna σας πάρω μαζί μου σε ένα αργά το βράδυ ερπυσμού, κορίτσι Αυτό είναι ό, τι είναι επάνω, αυτό είναι ό, τι είναι στο χέρι Και ενώ είστε εδώ », να διαγράψει όλους τους φόβους σας Αυτό είναι ό, τι είναι επάνω, αυτό είναι ό, τι είναι ...