Πώς μπορώ να κατεβάσετε τα βίντεο από το facebook στο Android τηλέφωνό μου

Πώς να κατεβάσετε Facebook βίντεο στο Android

αρκετά Δημοσιεύσεις

Λαμβάνοντας υπόψη το Facebook ως το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στην πλατφόρμα WWW, και το Android ως τελευταία τρέλα στους χρήστες κινητών τηλεφώνων, είναι πολύ κοινό να δουν οι χρήστες του Android έχουν πρόσβαση τα προφίλ τους στο Facebook μόνο σε συσκευές τους. Φυσικά, το Android είναι ένα από τα ισχυρά λειτουργικά συστήματα κινητών τηλεφώνων που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αρκετά μια χούφτα των ζωοτροφών τόσο βολικά. Και μερικά άλλα τρόφιμα μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με τη χρήση ορισμένων τσιμπήματα.

Πώς μπορώ να κατεβάσετε τα βίντεο από το facebook στο Android τηλέφωνό μου

Αν έχετε μια συσκευή Android και μια ενεργός χρήστης του Facebook, θα πρέπει να έχετε αναρωτηθεί σχετικά με τους τρόπους για να κατεβάσετε Facebook βίντεο που εμφανίζεται στον τοίχο σας και να μπορείτε αμέσως να ξεκινήσετε αρέσει αυτό. Για τη λήψη Facebook βίντεο για το Android, υπάρχουν λίγες προαπαιτούμενο και πριν από την αφήγηση εκείνων που, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχουν δύο τρόποι για τη λήψη Facebook βίντεο:

ads

1. Χρησιμοποιώντας το Facebook Application (αναποτελεσματική Way)

2. Χρήση του Facebook στο ενσωματωμένο (χρώμιο) του προγράμματος περιήγησης του Android

Η προϋπόθεση είναι:

  • Κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Opera Mobile
  • Κατεβάστε οποιαδήποτε άλλη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο, όπως QQ player ή MX Video player

Εντάξει, έτσι πριν από την έναρξη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις gt? εφαρμογές gt? Διαχείριση εφαρμογών gt? Επιλογή όλων των παραπάνω καρτέλα gt? Internet gt? σαφές προεπιλογών

Και ίδιο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε για Video Player πάρα πολύ σαν Ρυθμίσεις gt? εφαρμογές gt? Διαχείριση εφαρμογών gt? Επιλογή όλων των παραπάνω καρτέλα gt? Βίντεο gt? Clear προεπιλογών.

Έτσι, τώρα ο χρόνος του για να κατεβάσετε στο Android συσκευές Facebook βίντεο.

Ανοίξτε αίτηση στο Facebook, δείτε για σας βίντεο στο Facebook ή any1 κοινόχρηστο.

Κάντε κλικ σε αυτό, θα δείξει την επιλογή μπορείτε να παίξετε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής βίντεο και Opera Mobile.

Κάντε κλικ στο Opera Mobile και το βίντεο θα ξεκινήσει η λήψη αμέσως.

Αλλά εγώ προσωπικά δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος (το κατέβασμα βίντεο από το Opera Mobile), δεδομένου ότι, εάν παρουσιάσετε οποιαδήποτε διαταραχή στη σύνδεση με το Internet, λήψη βίντεο δεν πάρει επαναληφθεί. Και όπερα downloader είναι πολύ κακό το κατέβασμα πράγματα.

Ανοίξτε ενσωματωμένο (χρώμιο) του προγράμματος περιήγησης του Android, ανοίξτε το Facebook και αναζητήστε για κάθε βίντεο στο Facebook που θέλετε να κατεβάσετε. Κάντε κλικ πάνω του και θα σας δείξει την επιλογή του ανοίγματος βίντεο μέσω εγκατεστημένα προγράμματα περιήγησης.

Πώς μπορώ να κατεβάσετε τα βίντεο από το facebook στο Android τηλέφωνό μου

Στην περίπτωσή μου είχα εγκαταστήσει Opera Mini & Opera Mobile και τα δύο. Επιλέξτε Internet και στη συνέχεια και πάλι θα σας δείξει την επιλογή για να επιλέξετε μέσω του Android Συστήματος ή του Διαδικτύου (Insert screenshot 7).

Πάλι επιλέξτε Internet και αυτή τη φορά το βίντεο θα ξεκινήσει η λήψη αμέσως.

Το μεγαλύτερο όφελος από τη χρήση ενσωματωμένο browser είναι ότι μπορεί να συνεχίσετε τη λήψη αυτόματα αν σύνδεση στο internet αντιμετωπίσει οποιαδήποτε διαταραχή.

Απολαύστε λοιπόν κατεβάσετε Facebook βίντεο στο Android σας και να κάνετε ενημερώστε μας για τυχόν σχόλια ή οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε, ενώ κάτι τέτοιο.

Αυτό είναι ένα guest μετά από Ankit Chugh. Ankit είναι αισιόδοξος στον πυρήνα, θέλει να πάρει τη ζωή όπως έρχεται και να μην γίνει πάρα πολύ σοβαρά για τις σκληρότερες πτυχές της. Αυτός είναι ένας μηχανικός, ένας blogger, ερευνητής, και γράφει ειλικρινής κριτικές προϊόντων των καταναλωτών σε Κέντρο ελέγχου.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο από το YouTube σε Android και PC Εμείς θα σας δείξουμε πώς να κατεβάσετε τα βίντεο YouTube για Android και τον υπολογιστή σας. / © AndroidPIT / YouTube στο PC σας έχω χρησιμοποιήσει την ακόλουθη μέθοδο για να ...

  • Λήψη: Τηλέφωνο Android Market 3.1.3 Προσθέτει +1 για εφαρμογές και παιχνίδια, PIN για αγορές, και περισσότερο την ενημέρωση της αγοράς σε αυτή τη θέση προορίζεται μόνο για τηλέφωνα - δεν υπάρχει καμία γνωστή ενημέρωση για το Honeycomb ...

  • 2go Λήψη για Android Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός Android smartphone, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το 2go messenger για το smartphone σας και αρχίστε την επικοινωνία με τους φίλους σας για δωρεάν. Το έχω εγκαταστήσει σε ...

  • Πώς να κατεβάσετε το YouTube βίντεο στο BlackBerry Z10 για αναπαραγωγή; Τον περασμένο μήνα, BlackBerry, επίσημα Research in Motion (RIM) είχε ανακοινώσει επίσημα το νέο smartphone ναυαρχίδα της - BlackBerry Z10 ....

  • Πώς να μετατρέψετε το βίντεο σε BlackBerry, κατεβάστε το YouTube στο BlackBerry Storm / Tour 9630 Αυτό το βίντεο στον οδηγό BlackBerry σας δείχνει πώς να μετατρέψετε αρχεία βίντεο σε BlackBerry, κατεβάσετε το YouTube βίντεο για να ...