Πόσα GB είναι το Samsung Galaxy νέους

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Αξιολογήσεις σε βάθος

Όταν πρόκειται για το σύγχρονο smartphone, υπάρχουν δύο κατασκευαστές που καταφέρνουν να σταθεί το κεφάλι και τους ώμους πάνω από τα υπόλοιπα. Τόσο η Apple και η Samsung έχουν καταφέρει να πάρει την αγορά κινητής τηλεφωνίας από τη θύελλα με το δικό τους παίρνει για το τι θα πρέπει να είναι στην τσέπη σας.

Όπως ήταν αναμενόμενο Samsung είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο με Android smartphones της που καλύπτει την υψηλής τέλος με το Galaxy S5 και το Galaxy Note 3 αλλά και το χαμηλό άκρο με το Galaxy Fame και των Galaxy Νέοι συσκευές.

ads

Πόσα GB είναι το Samsung Galaxy νέους

Με ένα pay as you go (διανεμητικό σύστημα) τιμή τόσο λίγα όπως £69.99 (περίπου $ 115 AU $ 130) και οι τιμές των συμβάσεων μόνο £7,25 ανά μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Galaxy Young είναι ριγμένος στο χαμηλότερο άκρο ανταγωνίζονται με τους όμοιούς του Nokia Asha 503, καθώς και το Lumia 520 και η Huawei Ascend Y300.

Αυτή η χαμηλή τιμή σημαίνει ότι δεν είναι που έριξε μόνο σε ένα νεανικό κοινό (υπήρχε μια ένδειξη στο όνομα), φαίνεται επίσης να κάνουν ένα ιδανικό δεύτερο τηλέφωνο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή ακόμη και ως ένα τηλέφωνο φεστιβάλ.

Έτσι τι μπορείτε να πάρετε για τα χρήματά σας;

Δεδομένου ότι η Samsung έχει δεμένο ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς προϋπολογισμού, στέκεται στο λόγο ότι δεν μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του Galaxy Young και το Galaxy Fame. Αυτό είναι πάρα πολύ η υπόθεση.

Ένας από τους κύριους τομείς που πρέπει να εξετάσουμε είναι η οθόνη. Προφανώς οι ομοίους της οθόνης ένα HD έχουν αγνοηθεί, αντ 'αυτού ένα 320 x 480 οθόνη 3.3 ιντσών δίνοντας περίπου 176ppi είναι ό, τι μπορείτε να πάρετε από την Young.

Αυτό σημαίνει ότι το Galaxy Young είναι ελαφρώς μικρότερο από το Galaxy Fame, αλλά με μια ελαφρώς υψηλότερη ppi.

Αλλού υπάρχουν πολλές περισσότερες ομοιότητες. Σε μετρήσεις των 109,4 x 58,6 x 12,5 χιλιοστά και ζυγίζει 112g, το Galaxy Νέοι κάθεται γύρω από το ίδιο μέγεθος με το Fame.

Βρήκα ότι η Νέοι κάθεται πολύ άνετα με το ένα χέρι, και ήμουν σε θέση να χτυπήσει το σύνολο των παραδοσιακών κουμπιά Samsung χωρίς κανένα πρόβλημα οθόνης και.

Υπάρχει μικρή έκπληξη σε ό, τι η Samsung επέλεξε να οικοδομήσει πιο φθηνή ακουστικό του έξω από - την πλαστική κατασκευή που έχει επικριθεί για ναυαρχίδες της Samsung, αλλά είναι πολύ τοποθέτηση για μια τέτοια φθηνή συσκευή.

Πόσα GB είναι το Samsung Galaxy νέους

Αποθήκευση σοφός το Galaxy Fame έρχεται μαζί με μια μάλλον ευτελές 4GB του οποίου λιγότερο από 1.5GB είναι πραγματικά διαθέσιμο για να το χρησιμοποιήσετε.

Αν και είναι απίθανο να εγκαταστήσετε τυχόν μαζικές εφαρμογές για το Galaxy Young, εξακολουθώ να νιώθω ότι αυτό είναι αρκετά κακή. Ευτυχώς η προσθήκη υποστήριξης microSD έως 64GB κάνει απαλύνει τον πόνο.

Dropbox έρχεται επίσης προεγκατεστημένο σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύετε όλες τις φωτογραφίες και τα αρχεία σας στο σύννεφο περαιτέρω μειώνοντας την πίεση στην εσωτερική μνήμη.

Μια 1GHz single-core CPU έχει παρασχεθεί κάτω από την κουκούλα, είναι επιφορτισμένη με τη λειτουργία του Android, με τη βοήθεια των 768MB μνήμης RAM.

Αυτό είναι λίγο περισσότερο από το 512MB μνήμης RAM στο Galaxy Fame, αλλά το μεγαλύτερο RAM έρχεται με το εμπόριο-off για μια μικρότερη κάμερα 3.2MP όχι το 5MP του Fame. Μια μπροστινή κάμερα που αντιμετωπίζει είναι επίσης λείπει εδώ.

Σε όλα τα Galaxy Young είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση, με τη χαμηλή τιμή δίνει ένα κίνητρο για να λάβει μια άλλη ματιά σε αυτό το χαμηλότερο powered συσκευή, αλλά τα specs δεν θα σας φυσήξει μακριά.

Χάρη στην O2 για την παροχή ενός Gaalxy Νέοι για επανεξέταση

Τρέχουσα σελίδα: Εισαγωγή και σχεδιασμός

Σχετικές αναρτήσεις

  • Κορέας Κινητά Samsung Galaxy S4 I9500 Dual Core Κορέας 4.2.1 Android κινητό τηλέφωνο στο Πακιστάν Λεπτομέρειες Προδιαγραφές: Δωρεάν Παράδοση / αποστολή Λεπτομέρειες προϊόντος: Samsung Galaxy S4 I9500 διπλή ...

  • Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Διαχείριση εργασιών: Από οποιαδήποτε οθόνη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Home. Πατήστε το εικονίδιο Διαχείριση εργασιών. Διατίθενται οι ακόλουθες επιλογές: Ενεργές εφαρμογές. Οθόνες...

  • Τρεις παράγοντες να σημειωθεί πριν κάνει online αγορές Ahaa, καλή συζήτηση της σχετικά με αυτό το άρθρο σε αυτό το μέρος σε αυτή την ιστοσελίδα, έχω διαβάσει όλα αυτά, έτσι ώστε αυτή τη στιγμή μου επίσης σχολιάζοντας σε ...

  • Πώς να καθορίσει τη Samsung LN46C630 θέμα τρεμόπαιγμα οθόνης Εμφάνιση όλων των αντικειμένων Η Samsung LN46C630 τηλεόραση έχει ένα γνωστό ζήτημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης, μετά τη λήξη της εγγύησης. Αντί να πληρώσει $ 150 σε σας ...

  • Android τηλέφωνο Σχετικά με το Samsung Galaxy S 1 Το Samsung Galaxy S είναι ένα powered smartphone Android αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την Samsung Electronics Το κινητό έχει παραχθεί με 2 ντουζίνα ...