Ανάβαση αγωνιστικά app πόσα επίπεδα

"Η οδήγηση ενός οχήματος που χτίστηκε για εκτός δρόμου είναι αρκετά μια εμπειρία στην άσφαλτο. Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να πάρετε μακριά και γρήγορα, αλλά η βενζίνη είναι ένας περιορισμένος πόρος."

Αυτοκινητόδρομος  είναι ένα στάδιο στην Ανάβαση Racing. Είναι το τέταρτο στάδιο για να ξεκλειδωθεί. Κοστίζει 125.000 νομίσματα.

Επεξεργασία χαρακτήρα

Αυτοκινητόδρομος  Είναι γνωστό για τις ακραίες αυξήσεις στην απόσταση βενζίνη. Η εθνική οδός είναι το πρώτο στάδιο στην Ανάβαση Racing, όπου τα επίπεδα δεν αυξάνουν με αυξήσεις των 200 μέτρων.

Ανάβαση αγωνιστικά app πόσα επίπεδα

Η εθνική οδός είναι μια λεπτομερής ορεινό οδικό δίκτυο με μαλακό λόφους και μια μεγάλη ποικιλία των νομισμάτων. Η απόσταση μεταξύ γκαζάκια αυξάνει σε μεγάλο βαθμό η πλέον ο παίκτης πηγαίνει. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα στάδια για την κατασκευή κερμάτων με γρήγορη οχήματα.

ads

Θεωρείται από πολλούς οπαδούς το καλύτερο και το πιο ιδανικό στάδιο στο παιχνίδι. Αναβαθμισμένη αυτοκίνητα θα πάρει τα εκατομμύρια των κερμάτων κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου. Σχεδόν όλα τα οχήματα είναι σε θέση να οδηγούν εδώ με λίγη δυσκολίες.

Μετά από 6 χιλιόμετρα, η απόσταση κάνιστρο αερίου αρχίζει να είναι 700m μακριά, αυξάνοντας μέχρι σχεδόν 1000μ μήκος περίπου 15 χιλιόμετρα, ο παίκτης πρέπει να ξέρει ακριβώς όπου τα δοχεία είναι να αποτρέψει το άλμα πάνω από το κάνιστρο. Ως εκ τούτου, τα οχήματα που έχουν αναβαθμίσεις των καυσίμων, όπως το φορτηγό. το παιδάκι Express. και το Super Diesel 4X4 συνιστάται αν θέλετε να καλύψει μεγαλύτερες αποστάσεις. Μετά από να χάσει τα βαγόνια στο Kiddie Express, το όχημα έχει εύκολο έλεγχο, την ταχύτητα και την πρόσφυση, επιτρέποντάς σας να φτάσετε απίστευτα μεγάλες αποστάσεις. Η Παιδικά Express είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.

Μεταξύ 1430 και 1460 m, υπάρχει ένα απότομο λόφο που μπορεί να είναι δύσκολο για τις ασθενέστερες οχήματα χωρίς σημαντικές αναβαθμίσεις για να αναρριχηθεί.

επίπεδα Επεξεργασία

Στην εθνική οδό, τα επίπεδα σηματοδοτήσει την πρόοδο κάθε 300 μέτρα, ξεκινώντας από 600 μέτρα, και έχει ένα μπόνους κέρμα που ξεκινούν από 17.000 νομίσματα για το πρώτο επίπεδο το οποίο αυξάνει σε βήματα των 7.500 κερμάτων για κάθε επίπεδο εκκαθαριστεί.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Ανάβαση Racing Επίπεδα 13, Ιανουαρίου 2015 Επίπεδα Ανάβαση Racing παρακάτω με πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να γνωρίζετε πριν να αγοράσετε και τι λειτουργεί το καλύτερο για το καθένα. Αυτός ο οδηγός επίπεδο μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά, ώστε να ελέγξετε ...

  • Περιγραφή Από τώρα και στο εξής αυτό το app είναι ΔΩΡΕΑΝ! Όχι διαφημίσεις! - Req. Κατεψυγμένα Bubble 1.4 Δημιουργία, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τα δικά σας επίπεδα -on-οθόνη σχεδίασης -40 νέα επίπεδα μπορείτε να παίξετε αμέσως (μενού έναρξης ...

  • Πληροφορίες Περιγραφή Οι αλλοδαποί Εισβολή είναι μια ασύγκριτη διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι σκοποβολής. Ξυπνήστε από το γλυκό όνειρο σας. Οι εξωγήινοι έχουν εισβάλει παντού όλο τον κόσμο. Σαν...

  • Πόσα megapixel που έχει το iPad 2 έχει τις προδιαγραφές για την κάμερα του iPad μέτωπο προς τα πίσω απαριθμεί μόνο έναν αριθμό: 720p. Αυτό πρέπει να σημαίνει 1280 x 720 pixels, η οποία δίνει μια εικόνα megapixel 0,92, ...

  • 1 δισεκατομμύριο Smartphones να πωλούνται κάθε χρόνο Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Juniper Research, ο αριθμός των smartphones που πωλήθηκαν το 2016 θα είναι πάνω από 3 φορές όσο ο αριθμός των smartphones που πωλούνται σε ...