Tai παιχνίδι όπου το νερό μου cho iphone 3

Γιατί βλέπω αυτή τη σελίδα;

404 σημαίνει ότι το αρχείο δεν βρέθηκε. Αν έχετε ήδη ανεβάσει το αρχείο, στη συνέχεια, το όνομα μπορεί να είναι ορθογραφικά λάθη ή να είναι σε ένα διαφορετικό φάκελο.

Άλλες πιθανές αιτίες

Μπορείτε να πάρετε ένα σφάλμα 404 για τις εικόνες επειδή έχετε Hot Προστασίας Σύνδεσμος ενεργοποιημένη και ο τομέας δεν είναι στον κατάλογο των επιτρεπόμενων περιοχών.

Tai παιχνίδι όπου το νερό μου cho iphone 3

Αν πάτε σε προσωρινή url σας (IP /

ψευδώνυμο /) και να πάρει αυτό το σφάλμα, ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύνολο κανόνα αποθηκεύονται σε ένα αρχείο .htaccess. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη μετονομασία το αρχείο σε .htaccess-backup και αναζωογονητικό το site για να δείτε αν έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.

ads

Είναι επίσης πιθανό ότι έχετε διαγράψει κατά λάθος ρίζα του εγγράφου σας ή ο λογαριασμός σας μπορεί να χρειαστεί να ανασυνταχθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς, παρακαλούμε επικοινωνήστε με HostGator άμεσα μέσω τηλεφώνου ή live chat έτσι ώστε να μπορούν να διαγνώσουν το πρόβλημα.

Χρησιμοποιείτε το WordPress; Δείτε την Ενότητα για 404 σφάλματα πατώντας ένα σύνδεσμο στο WordPress.

Πώς να βρείτε τη σωστή ορθογραφία και το φάκελο

Λείπει ή σπασμένα αρχεία

Όταν παίρνετε ένα σφάλμα 404, φροντίστε να δείτε το URL που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε στο browser.This σας λέει το διακομιστή τι πόρους θα πρέπει να επιχειρήσει να ζητήσει.

παράδειγμα / παράδειγμα / Παράδειγμα / help.html

Σε αυτό το παράδειγμα, το αρχείο πρέπει να είναι σε public_html / παράδειγμα / Παράδειγμα /

Παρατηρήστε ότι το Περίπτωση Είναι σημαντικό σε αυτό το παράδειγμα. Σε πλατφόρμες που επιβάλλουν περίπτωση ευαισθησίας μι xample και μι xample δεν είναι οι ίδιες θέσεις.

Για τομείς addon, το αρχείο πρέπει να είναι σε public_html / addondomain / παράδειγμα / Παράδειγμα / και τα ονόματα είναι case-sensitive.

Όταν έχετε ένα λείπουν εικόνα στην περιοχή σας μπορείτε να δείτε ένα πλαίσιο στη σελίδα σας με με ένα κόκκινο Χ όπου η εικόνα λείπει. Κάντε δεξί κλικ στο Χ και επιλέξτε Ιδιότητες. Οι ιδιότητες θα σας πω τη διαδρομή και το όνομα αρχείου που δεν μπορεί να βρεθεί.

Αυτό ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης, εάν δεν μπορείτε να δείτε ένα παράθυρο στη σελίδα σας με ένα κόκκινο Χ δοκιμάστε δεξί κλικ στη σελίδα και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προβολή πληροφοριών σελίδας, και goto το Tab Media.

παράδειγμα / images / banner.PNG

Σε αυτό το παράδειγμα, το αρχείο εικόνας πρέπει να είναι σε public_html / images /

Παρατηρήστε ότι το Περίπτωση Είναι σημαντικό σε αυτό το παράδειγμα. Σε πλατφόρμες που επιβάλλουν περίπτωση ευαισθησίας PNG και png δεν είναι οι ίδιες θέσεις.

404 Σφάλματα Αφού κάνετε κλικ στο WordPress Σύνδεσμοι

Κατά την εργασία με το WordPress, 404 Page Not Found λάθη μπορεί συχνά να συμβεί όταν ένα νέο θέμα έχει ενεργοποιηθεί ή όταν οι κανόνες επανεγγραφής στο αρχείο .htaccess έχουν αλλάξει.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι έχει συνταχθεί και αφήνεται να ψυχθεί αφού σκότωσε και στη συνέχεια κρεμάστηκε για αρκετές ημέρες. Είτε θα πρέπει να γίνει πτερωτών θηραμάτων ή όχι είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει. Μια κοινή πρακτική είναι να μην προβούν ...

  • πιο χρήσιμο και σεβαστό λεξικό Merriam-Webster Εφαρμογές της Αμερικής, που χαρακτηρίζει τώρα την επέκταση της Apple Watch. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν μια λέξη της ημέρας ματιά, η φωνητική αναζήτηση δεξιά στο καρπό σας, η ...

  • Logo Quiz Απαντήσεις - Επίπεδο 9 Wow! Έχετε όλη τη διαδρομή προς το επίπεδο 9 γίνεται; Αυτό πρέπει να σημαίνει ότι είστε αρκετά καλά, ή ότι έχετε βρει κάποια βοήθεια σχετικά με τα προηγούμενα επίπεδα. Πόσες απαντήσεις που έκανες ...

  • Λέξεις Puzzle - Τι το Word; νέο παιχνίδι για τα λόγια iphone Puzzle - Τι το Word; είναι ένα νέο παιχνίδι παζλ από Sporcle, Inc περιγραφή σύνδεσμο Πωλητής: Παίξτε το φοβερά εθιστικό, εξαιρετικά απλή, ...

  • HBO θέλει να παρακολουθήσετε Game of Thrones Την Apple TV Αντί για το iPhone της Apple φέρεται να παίρνει μόνο το 15% των πωλήσεων που πραγματοποιούνται μέσω του Apple TV. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο έκπτωση σε σύγκριση με το 30% περικοπή ότι ...