IPhone app όπου μπορώ να παρακολουθώ τηλεοπτικά προγράμματα

Τα καλύτερα iPad Apps για να παρακολουθήσετε ταινίες, βίντεο και τηλεοπτικών προγραμμάτων

Εκτός από την περιήγηση στο διαδίκτυο, το iPad είναι πιο χρησιμοποιούνται για να παρακολουθείτε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα βίντεο. Πιστός στο στόχο του, το iPad έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές για την κατανάλωση περιεχομένου βίντεο κατά τη διάρκεια των ετών. Εκατομμύρια χρήστες αναζητούν ενεργά, λήψη βίντεο / ρεύμα - από ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, του άλλου περιεχομένου βίντεο - στο iPad τους. Μερικές φορές, βέβαια, υπάρχει η επιλογή της χρήσης AirPlay για να μεταδώσετε απευθείας στο Apple TV.

IPhone app όπου μπορώ να παρακολουθώ τηλεοπτικά προγράμματα

Το iPad έχει πολλές εφαρμογές έτοιμο να σας προσφέρει αμέτρητες ώρες βίντεο συνεχούς ροής. αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και άλλα βίντεο είναι εκεί, έτοιμο να μεταδοθεί μέσω αμέτρητες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό.

ads

Ενώ μερικές υπηρεσίες δεν προσφέρουν πραγματικά δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όπως είχε υποσχεθεί στο διαφημιστικό υλικό, υπάρχουν υπηρεσίες που ως επί το πλείστον συνδρομή με βάση τα οποία προσφέρουν μια από τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα αυτό.

Εδώ είναι μερικές από αυτές τις εφαρμογές iPad:

Προφανώς, δεν μπορείτε να έχετε αυτή τη λίστα, χωρίς τα δύο παλικάρια: Netflix και Hulu. Netflix έχει μια δωρεάν εφαρμογή που σας όλες τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που κοινοπρακτικό μέσω NetFlix δείχνει. Ταινίες εμφανίζονται στην Netflixafter 28 ημερών από την απελευθέρωσή τους, έτσι υπάρχει μια έλλειψη των ταινιών πάντα.

Το απεριόριστο σχέδιο θα σας κοστίσει $ 7.99.

Ακριβώς δίπλα στο Netflix είναι Hulu, το οποίο είναι ένα σκληρό ανταγωνιστή για την πρώην. Hulu έχει προσφέρει ένα εξίσου καταπληκτικό σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών για τους συνδρομητές της. Οι δαπάνες παροχής υπηρεσιών λίγο πολύ το ίδιο όπως το Netflix σε $ 7.99 και υπάρχει αυτό το Hulu αποκαλεί «περιορισμένη διαφήμιση».

Κροτάλισμα από τη Sony δεν είναι πουθενά κοντά στην κορυφή του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα σας φέρνει κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές (συμπεριλαμβανομένων Seinfeld) και πολύ περισσότερο από αυτό, φέρνει δωρεάν ταινίες. Υπάρχει on-demand watching και έχει ενδιαφέρον, δεν υπάρχει καμία εγγραφή εδώ. Είναι σε αντίθεση με το Netflix και το Hulu, όπου έχετε να πληρώσετε για να κάνετε streaming.

Κροτάλισμα προφανώς έχει επίσης κάποια καλά spec: βίντεο HQ, υπάρχει υποστήριξη AirPlay, και περιλαμβάνει μερικά είδη για να επιλέξετε από.

SnagFilms έχει μια τεράστια συλλογή (πάνω από 3000) ταινίες στη βάση δεδομένων του που μπορείτε να κάνετε streaming δωρεάν. Όπως Crackle, αυτό είναι μια καταπληκτική συλλογή από ταινίες που ανεβαίνουν για δωρεάν: χωρίς συνδρομή, χωρίς πληρωμή. Η πλειοψηφία αυτών των ταινιών δεν είναι οι δημοφιλείς σε πρώτη ζήτηση. Με τη συλλογή του πάνω από 300 indie ταινίες, ξέρετε όπου η εφαρμογή επικεντρώνεται στην.

Αν είστε περισσότερο από ακριβώς ένα μέσο παρατηρητής ταινία, SnagFilms έχει κάτι πραγματικά σπουδαίο να προσφέρει.

AOL τηλεόραση δεν είναι συνεχούς ροής app per se αλλά σίγουρα η ίδια συνδέει με την ιδέα των εφαρμογών ταινία για το iPad. Στον πυρήνα της, είναι απλά ένα aggregator ειδήσεων για τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και ό, τι περιεχόμενο προσφορές φορέα παροχής υπηρεσιών σας. Αλλά πηγαίνει λίγο παραπέρα, σας επιτρέπει να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και άλλο περιεχόμενο. Ενσωμάτωση στο IMBD, Wikipedia σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε πληροφορίες στις άκρες των δαχτύλων σας.

Μηχανή του Χρόνου βίντεο

Βίντεο Time Machine είναι ένα ασυνήθιστο βίντεο app. Η εφαρμογή λειτουργεί ως βιτρίνα του βίντεο από 1860 έως το τρέχον έτος. Amazing στιγμές που συλλαμβάνονται σε βίντεο από την στιγμή που πολύ πίσω στην ιστορία ως το δέκατο ένατο αιώνα. Μπορεί να μην έχετε εθιστεί σε αυτό σε αντίθεση με λίγους χρήστες, αλλά βέβαιος ότι θα σε για κάποια πραγματική διασκέδαση. Το καλύτερο από όλα, είναι όλα δωρεάν.

Κάθε κανάλι έχει μια εφαρμογή, αλλά είναι χάλια να έχουμε πολλές εφαρμογές καναλιού που βασίζεται στο iPad σας. Αντ 'αυτού, εάν μπορείτε να πάρετε εφαρμογές όπως η AOL τηλεόραση ή το Netflix / Hulu, μπορείτε να χτυπήσει τις παραστάσεις που θέλετε να παρακολουθήσετε στο σωστό χρόνο. Εκτός αυτού, γίνεται απλούστερο να διαχειριστεί όλες τις παραστάσεις και τις ταινίες σας κάτω από μία στέγη.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Πώς να παρακολουθήσετε ΝΒΑ παιχνίδια ζωντανά στο iPhone iPad Το ΝΒΑ σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι χρήστες που θέλουν να δουν το αγαπημένο ομαδικό παιχνίδι τους μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά παιχνίδια NBA για το iPhone και iPad για $ 55 ....

  • Γιατί είναι τα βίντεο στο YouTube Θολή Αλλοιωμένα στο My Windows Vista υπολογιστή; Αλλαγή ψήφισμα Αν όλα τα βίντεο στο YouTube φαίνονται θολές, αλλά οι έλεγχοι βάσει του βίντεο φαίνονται φυσιολογικά, ...

  • Πώς να μετατρέψετε ταινία DVD σε iPhone 3GS Αυτό είναι για όλους εκείνους τους νέους ιδιοκτήτες iPhone 3GS ακόμα σε λύση και ψάχνουν τρόπους για να παρακολουθήσετε βίντεο σχετικά με το νέο gadget. Σήμερα θα σας αφήσει να ξέρετε πώς να παρακολουθήσετε ...

  • Top 5 Best Android Apps για το Live Shows τηλεόραση και να παρακολουθεί ταινίες δωρεάν εδώ, έχουμε κάνει μια άλλη Top 10 λίστα με τα καλύτερα Android εφαρμογές για το Android τηλέφωνα, αυτή τη φορά Έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα 10 ...

  • HBO θέλει να παρακολουθήσετε Game of Thrones Την Apple TV Αντί για το iPhone της Apple φέρεται να παίρνει μόνο το 15% των πωλήσεων που πραγματοποιούνται μέσω του Apple TV. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο έκπτωση σε σύγκριση με το 30% περικοπή ότι ...