Android χάσει ή όταν Droid μου

Βρείτε χάσει το Android συσκευή σας με τη Διαχείριση συσκευής Android

Σχετικές ιστορίες

Η Google ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο χαρακτηριστικό εντοπισμού για συσκευές Android που ονομάζεται Android Διαχείριση συσκευών, η οποία βοηθά τους ιδιοκτήτες να βρει τα χαμένα ή κλεμμένα τηλέφωνα και ταμπλέτες τους. Θα έπρεπε να αναπτύξουν αργότερα αυτό το μήνα, αλλά σε μια απόσπαση Google+ Τετάρτη. Η Google ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα του.

Android χάσει ή όταν Droid μου

Το χαρακτηριστικό λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο σε άλλες υπηρεσίες εντοπισμού, όπως το Παρατηρητήριο και της Samsung Εύρεση του κινητού μου. αλλά τώρα θα έχετε την δυνατότητα εγγενώς στο Android συσκευή σας. Εδώ είναι πώς να ξεκινήσετε με τη Διαχείριση συσκευής Android:

ads

Ενεργοποιήστε τη Διαχείριση συσκευής Android

Στη συσκευή σας Android, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις Google, στη συνέχεια, πατήστε στο Android Device Manager. Η λειτουργία εντοπισμού είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά για να ενεργοποιήσετε την απομακρυσμένη δεδομένα σκουπίστε, πατήστε στο πλαίσιο δίπλα στο "Να επιτρέπεται η απομακρυσμένη επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων", στη συνέχεια, πατήστε "Ενεργοποίηση".

Στιγμιότυπο από Ed Rhee / CNET

Χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση συσκευής Android

Για να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση συσκευής Android, πηγαίνετε στο https: // google / Android / devicemanager και συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Google. Μπορείτε να πάρετε μια προτροπή που σας ζητά άδεια για να επιτρέψει τη Διαχείριση συσκευής Android να χρησιμοποιεί τα δεδομένα θέσης. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή" για να συνεχίσετε.

Στιγμιότυπο από Ed Rhee / CNET

  • Τοποθεσία. Η τοποθεσία του Android συσκευή σας θα εμφανιστεί αυτόματα στο χάρτη, μαζί με το όνομα του τόπου, όταν ήταν χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά, και όταν τον περασμένο βρίσκεται. Μπορείτε να κάνετε ζουμ μέσα και έξω από το χάρτη για να ελέγξει τη θέση.
  • Δαχτυλίδι. Τα δεδομένα θέσης είναι κατά προσέγγιση και δεν μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβω αν κρύβεται κάπου στο σπίτι σας. Αντί να έχουμε κάποιον να καλέσετε το τηλέφωνό σας για να σας βοηθήσει να το βρείτε, μπορείτε να επιλέξετε να χτυπήσετε τη συσκευή σας από το Android Device Manager. Αυτό θα προκαλέσει τη συσκευή σας να χτυπά για 5 λεπτά στην υψηλότερη ένταση, ακόμη και αν βρίσκεται σε σιωπηλή ή δονείται.
  • Κλειδαριά. Κλείδωμα της συσκευής σας από απόσταση μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να κλειδώσετε τη συσκευή σας Android, ώστε κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας, ενώ εσείς προσπαθείτε να ανακτήσει το χαμένο της συσκευής σας. Για να κλειδώσετε τη συσκευή σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Κλείδωμα". Εισάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί κλειδώματος. Μόλις η εντολή αποστέλλεται στη συσκευή σας, θα την κλειδώσει αμέσως, ακόμη και αν αυτό είναι που χρησιμοποιείται.
  • διαγράψετε τη συσκευή. Αν νομίζετε ότι έχετε χάσει τη συσκευή σας για τα καλά και θα ήθελα να αναγκάσει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, επιλέξτε "Διαγραφή συσκευής". Αυτό θα διαγράψει όλες τις εφαρμογές σας, τις φωτογραφίες, τη μουσική, και τις ρυθμίσεις από τη συσκευή σας. Εάν η συσκευή σας είναι εκτός σύνδεσης όταν στέλνετε την εντολή "Διαγραφή συσκευής", θα εκτελέσει το επαναφέρετε την επόμενη φορά που θα έρχεται σε απευθείας σύνδεση. Μόλις η συσκευή σας έχει σβηστεί, που δεν θα είναι πλέον σε θέση να έχουν πρόσβαση από το Android Device Manager. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι μια απομακρυσμένη επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν μπορεί να εξαλείψει τις εξωτερικές κάρτες μνήμης SD.

Να θυμάστε, αν η συσκευή σας έχει κλαπεί, επικοινωνήστε με την αστυνομία και να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Με τη Διαχείριση συσκευής Android, τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, οπότε φροντίστε να παραμείνετε ασφαλείς, καθώς και με το να μην προσπαθεί να ανακτήσει τη συσκευή μόνοι σας.

Σημείωση συντάκτη: Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου για να προσθέσετε λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα επιλογή για να κλειδώσετε μια συσκευή.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Ανάκτηση λείπει το τηλέφωνο Android με Πού είναι Droid μου Εάν ένα iPhone πηγαίνει λείπει, καλά, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό. (Είναι σεβάσμια Βρείτε το iPhone μου Apple.) Αλλά πού είναι το ισοδύναμο για το Android; ...

  • επιφυλακή Ασφαλείας Antivirus Lookout είναι ελαφρύ, δωρεάν antivirus για το Android. Πάρτε επιφυλακή για την προστασία από ιούς που χρειάζεστε μαζί με δωρεάν βρει το τηλέφωνό μου, τα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας, και πολλά άλλα! Βλέπω...

  • Wheres Droid μου Το πρώτο βρείτε app τηλέφωνο σας στο Android Market, συνεχίζει να πάρει όλο και καλύτερα. Τώρα με περισσότερες δυνατότητες, είναι ευκολότερο από ποτέ να εντοπίσουμε χάσει το τηλέφωνό σας. Wheres μου ...

  • Βρείτε τις καλύτερες υπηρεσία My Phone App για το Samsung Galaxy Note 2 Είμαι αναζητώντας ένα καλό app που θα μου επιτρέψει να βρει και να εντοπίσει το τηλέφωνό μου, αν χαθεί ή κλαπεί. Ήμουν στο παρελθόν χρησιμοποιώντας Wheres My Droid, αλλά μερικοί ...

  • Wheres Droid μου 5.2.3 Ονοματεπώνυμο: Wheres My Droid Σύντομο Όνομα: Πού είναι μου Droid Google ID: com.alienmanfc6.wheresmyandroid Wheres My Droid Χαρακτηριστικά Βρείτε κινητό καθιστώντας δαχτυλίδι / δόνησης Βρείτε το τηλέφωνο ...