Όταν οι ήχοι μου βρίσκονται στο iPhone μου

Πώς να Μεταφορά Ringtones από το iPhone στο iPhone Εύκολα

AnyTrans - Μεταφορά Ringtones από το iPhone στο iPhone

AnyTrans είναι ένα must-have manager περιεχόμενο iPhone που σας επιτρέπει να μοιραστείτε ringtones σε άλλο iPhone. Κατεβάστε το να έχουν μια δοκιμή μετά την ανάγνωση αυτού οδηγό για το πώς να μεταφέρετε ringtones από το iPhone στο iPhone.

Όταν οι ήχοι μου βρίσκονται στο iPhone μου

Πώς να Μεταφορά Ringtones από το iPhone στο iPhone

Το iPhone έρχεται με μια σειρά από ενσωματωμένες προεπιλεγμένες ringtones. Αν νομίζετε ότι αυτή η επιλογή των ringtones περιορίζονται, μπορείτε ακόμα να αγοράσουν ringtones από το iTunes Store. Εάν πρόκειται να ενημερώσετε από ένα παλιό iPhone σε ένα νέο μοντέλο, σίγουρα θα θέλετε να μεταφέρετε άμεσα το αγαπημένο σας ringtones για το νέο iPhone, καθώς και. Για ringtones που φυλάσσονται στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τις συγχρονίσετε με το νέο σας iPhone με το iTunes.

ads

Ωστόσο, αν θέλετε να μεταφέρετε κάποια προσαρμοσμένη ringtones που είναι αποθηκευμένα στο παλιό σας iPhone στο νέο iPhone άμεσα, το iTunes είναι ανήμπορος. Αυτός ο οδηγός σας λέει πώς να μεταφέρετε ringtones για το iPhone από ένα σχετικά παλιό iPhone σε λίγα κλικ.

Εργαλεία Θα πρέπει να μεταφέρετε Ringtones μεταξύ δύο iPhones

  • Δύο iPhones και δύο καλώδια USB?
  • Ένα PC ή Mac υπολογιστή?
  • Ένας διαχειριστής περιεχομένου iPhone - AnyTrans.

AnyTrans θεωρείται ως η καλύτερη εναλλακτική λύση του iTunes που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα δεδομένα iDevice στον υπολογιστή με έναν έξυπνο τρόπο. AnyTrans καθιστά εύκολο & απευθείας για τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ των iPhones, μεταξύ του iPhone και του υπολογιστή, καθώς και μεταξύ των iPhone και iTunes. Έτσι είναι εύκολο να μεταφέρετε το iPhone ringtones σε άλλο iPhone με AnyTrans. Φυσικά, αυτό σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε ringtones από το iPhone σας με το iTunes, με τον υπολογιστή, και το αντίθετο τρόπο. Εκτός από ringtones, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, επαφές, φωνητικές σημειώσεις, και πολλά άλλα μπορούν επίσης να μεταφερθούν.

Πώς να Μεταφορά Ringtones από το iPhone στο iPhone με AnyTrans

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του AnyTrans για εσάς: Windows & Μακ. Κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε AnyTrans στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα για την αποστολή ringtones σε άλλο iPhone.

Βήμα 1. Ανοίξτε AnyTrans, και να συνδέσετε δύο iPhones σας με τον υπολογιστή μέσω καλωδίων USB. AnyTrans θα εμφανίσει τη μνήμη χώρο και το περιεχόμενο iOS των τηλεφώνων σας.

Πώς να Μεταφορά Ringtones από το iPhone στο iPhone με AnyTrans - Βήμα 1

Βήμα 2. Στην αρχική σελίδα της AnyTrans, κάντε κλικ στο "Audio", και στη συνέχεια επιλέξτε "Ringtones" για να μπείτε στη σελίδα διαχειριστεί.

Πώς να Μεταφορά Ringtones από το iPhone στο iPhone με AnyTrans - Βήμα 2

Βήμα 3. Επιλέξτε τα ringtones που θέλετε να μεταφέρετε και κάντε κλικ στο κουμπί Για Συσκευών στο πάνω δεξιά μέρος του παραθύρου για την αποστολή ringtones από το iPhone στο τηλέφωνο.

Πώς να Μεταφορά Ringtones από το iPhone στο iPhone με AnyTrans - Βήμα 3

Σχετικές αναρτήσεις

  • Πώς να Μεταφορά ringtones από το iTunes στο iPhone έχω πάντα κατάφερε χειροκίνητα μουσικής και βίντεο με μεταφορά και απόθεση τους στο iPhone μέσω του iTunes. Και το έκανα αυτό για ringtones, καθώς και ...

  • Γιατί βλέπω αυτή τη σελίδα; 404 σημαίνει ότι το αρχείο δεν βρέθηκε. Αν έχετε ήδη ανεβάσει το αρχείο, στη συνέχεια, το όνομα μπορεί να είναι ορθογραφικά λάθη ή να είναι σε ένα διαφορετικό φάκελο. Άλλες πιθανές αιτίες Μπορείτε ...

  • Κάντε ringtones για το iPhone 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G σε Mac / PC - iPhone Ringtone Maker 20η, Σεπτεμβρίου, 2012 Δημιουργία προσαρμοσμένων Ringtones για το iPhone σας - Είναι τόσο εύκολο! Περιγραφή Ναι, είναι αλήθεια και εύκολη. Με...

  • Γιατί βλέπω αυτή τη σελίδα; 404 σημαίνει ότι το αρχείο δεν βρέθηκε. Αν έχετε ήδη ανεβάσει το αρχείο, στη συνέχεια, το όνομα μπορεί να είναι ορθογραφικά λάθη ή να είναι σε ένα διαφορετικό φάκελο. Άλλες πιθανές αιτίες Μπορείτε ...

  • Πώς να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης για το iPhone Στο iTunes Τις προάλλες αποφάσισα ότι θα πρέπει να έχουν κάποια διαφορετικά ringtones για το iPhone 3G μου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήθελα μια ξεχωριστή ένα για τη σύζυγό μου, και αρκετά ...