Όπου τηλέφωνο περίπτωση το νερό μου

Πάρτε πανέμορφο υποβρύχιο φωτογραφίες με το iPhone σας!

iPhone σας έχει όνειρα. Τα όνειρα της εξερεύνησης τα πατώματα των ωκεανών της Mariana Τάφρο σαν Τζέιμς Κάμερον του στρώματος smartphone.

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα. James Cameron θα; ve χάσει όλα του τα φανταχτερά κομμάτια φωτογραφική μηχανή του, χωρίς να του Deep Sea Challenger! Και έτσι θα το iPhone σας.

Όπου τηλέφωνο περίπτωση το νερό μου

Ευτυχώς, με ένα κοστούμι iPhone Scuba, το iPhone σας 4 / 4S μπορεί να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις του υποβρύχια αποστολές φωτογραφία. Του το νερό-απόδειξη περίπτωση 100% που; ll να σας δώσει τα πιο ονειρεμένα υποβρύχιες φωτογραφίες του iPhone .

ads

Αν βυθίζοντας το iPhone σας στο νερό ακούγεται αδιανόητο, αυτό συλλάβουν! Κάθε κοστούμι iPhone Scuba έχει δοκιμαστεί να εγγυηθεί ότι δεν υπάρχει ούτε μία σταγόνα θα μπουν μέσα. Η υπόθεση σύρτες κλείσει για να δημιουργήσετε ένα υγρό αεροστεγές φράγμα που κρατά το iPhone ασφαλές υποβρύχιο σας. Έχουμε δοκιμαστεί αυτή η υπόθεση με το δικό μας πολύτιμο iPhone, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι η πραγματική διαπραγμάτευση.

Σε αντίθεση με άλλες αδιάβροχες περιπτώσεις που έχουν καλύμματα σκληρό οθόνη που δεν λειτουργούν καλά όταν είναι υγρά, η υπόθεση αυτή έχει αφής κάλυμμα οθόνης τζελ που κάνει τη λήψη φωτογραφιών υποβρύχια επιπλέον εύκολη. Ποιος θέλει να ψάχνεις με ένα τηλέφωνο υποβρύχια; Μπορείτε να κρατήσει μόνο την αναπνοή σας για τόσο πολύ καιρό!

Δεν είναι σε θέση να πάρει το iPhone σας φωτογραφική μηχανή μαζί σας σε όλα αυτά τα δυνητικά iPhone-βλάπτουν θέσεις έχει μια τέτοια Κρίμα.

Με αυτό το μικρό κοστούμι του πανοπλία, τώρα μπορείτε να φέρετε το iPhone 4 / 4S σας μαζί σας για να πυροβολήσει φωτογραφίες στο αγαπημένο σας παραλία, πάνω σε ένα χιονισμένο βουνό, στην πισίνα, κολύμπι με αναπνευστήρα. καγιάκ, ψάρεμα. ή στο υδάτινο πάρκο. Λίγο πολύ οπουδήποτε θα είναι διασκέδαση.

Τώρα, το iPhone σας μπορεί να ρίξει σε ένα κοστούμι iPhone Scuba και άφοβα να σταθεί στην πλώρη ενός πλοίου να φωνάξει «είμαι ο βασιλιάς του κόσμου!" Με αυτό το κοστούμι σε; Θα ήθελα εντελώς να είναι αλήθεια.

Έργα με μεγάλη.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Εδώ είναι ο σωστός τρόπος για να διασώσει ένα μούσκεμα Smartphone Έπεσε στην τουαλέτα. Η αδέξια σερβιτόρα έριξε ένα ποτήρι νερό πάνω σ 'αυτό. Έχετε ξεχάσει ότι ήταν στην τσέπη σας όταν πήδηξε στο ...

  • Ετοιμαστείτε να ενταχθούν βαλτώδη, Allie και εκκεντρικός στο NEXT συναρπαστική περιπέτεια τους! Η συνέχεια του πιο addicting φυσική-based γρίφος από το Disney έφτασε επιτέλους. Πού είναι το νερό μου; 2 ...

  • Πώς BlackBerry μου επέζησε μια βουτιά στην τουαλέτα BlackBerry μου, μετά την ανάκτηση από το μπάνιο της Τετάρτης. Ina Fried / CNET Είναι εφιάλτης κάθε εραστή το gadget και, την Τετάρτη, έγινε μου ...

  • Whatsapp BlackBerry Σε αυτό το προηγμένο τεχνολογικό κόσμο, πολλά από τα νεότερα κινητών εφαρμογών παίζει ένα εξαιρετικό ρόλο στη ζωή όλων των ανθρώπων. Σε όλο τον κόσμο, κανείς δεν μπορεί απλά να περπατήσει με ...

  • Βασικά Τεχνολογία Bluetooth Καλώς ήρθατε στην Bluetooth 101. Εδώ είναι τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την τεχνολογία Bluetooth. Το Bluetooth είναι ένα παγκόσμιο πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας που συνδέει ...