Πού μπορώ να βρω επισκευαστεί samsung οθόνη Galaxy S4 μου

Κατακτώντας Samsung Galaxy S4 Αντικατάσταση Οθόνης

Το Samsung Galaxy S4, το τελευταίο μοντέλο της Samsung smartphones, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πολύ «κάτω από την κουκούλα» με έναν τρόπο της ομιλίας. Έτσι δεν είναι όλα τόσο έκπληξη το γεγονός ότι η οθόνη LCD συσκευάζει επίσης μια γροθιά. γρήγορο επεξεργαστή της ταιριάζει μόνο με ζωντανή οθόνη του, η οποία κάνει τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την κάμερα ότι πολύ πιο εντυπωσιακό. Από το Samsung Galaxy S3 στην S4, το μέγεθος της οθόνης διευρύνθηκε έως 5 ίντσες πλήρη ανάλυση HD. Η Super AMOLED οθόνη HD ξεπέρασε τα διεκδικητές το 2013 και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τους χρήστες σήμερα.

ads

Πού μπορώ να βρω επισκευαστεί samsung οθόνη Galaxy S4 μου

Για ένα τηλέφωνο που είναι τώρα πάνω από ένα χρόνο παλιά, διατηρεί επίσης μια πυκνή και συμπαγής σχεδιασμός από τα πιο δημοφιλή τα τελευταία μοντέλα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άψογη ή ζημιές-απόδειξη. Ένα επιθετικό κτύπημα το δάχτυλό σε συνδυασμό με ένα χαλαρό πιάσιμο στο ακουστικό θα μπορούσε να καταλήξει στο τηλέφωνο που βρίσκεται γκρεμίστηκε στο σκυρόδεμα. Εάν αυτό συμβεί σε σας και αισθάνεστε τα δάκρυα καλά επάνω στα μάτια σας, να θυμάστε ότι έχετε επιλογές για αντικατάσταση της οθόνης Samsung Galaxy S4 !

Samsung Galaxy S4 Ανταλλακτικά οθόνη

Ανάλογα με τις περιστάσεις και πόσο εκτεταμένη η ζημιά είναι να S4 σας ραγισμένη οθόνη (και όχι μόνο), η συσκευή σας θα απαιτούν διαφορετικές ανταλλακτικά. Το ίδιο το γυαλί μπορεί να ραγίσει, αλλά έχει καταστραφεί η οθόνη LCD; Τι γίνεται με την κάμερα 2MP που χρησιμοποιείτε για κλήσεις βίντεο ή τους άλλους αισθητήρες στο μπροστινό μέρος; Οι πιθανότητες είναι καλές ότι ό, τι ατύχημα επήλθε η συσκευή σας θα σας αναγκάσει να χρειάζεστε περισσότερο από ακριβώς οθόνη επισκευής.

Μπορεί να είστε σε θέση να καθορίσει ποια ανταλλακτικά θα είναι απαραίτητη, και αυτό είναι το πρώτο βήμα, εάν θέλετε να DIY (βλέπε παρακάτω). Αλλά μια μεγάλη εναλλακτική λύση είναι να επιδιώξει μια δωρεάν αξιολόγηση και εκτίμηση από επισκευής κινητό τηλέφωνο. Αφήστε τους ειδικούς να καταλάβω ακριβώς που είναι το Samsung Galaxy S4 επισκευές που απαιτούνται, και στη συνέχεια να αποφασίσει ποια επιλογή επισκευής για να πάρει από εκεί.

Samsung Galaxy S4 Επιλογές Επισκευή Οθόνης:

Επισκευή Geek Squad

Ανάλογα με το είδος και την έκταση της βλάβης, η αντικατάσταση Active οθόνη Galaxy S4 μπορεί να σας κοστίσει μέχρι και $ 200. Geek Squad στοχεύει για 48 ώρες στο κατάστημα χρόνο ολοκλήρωσης. Αλλά Carphone Warehouse και άλλες θυγατρικές μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες.

CPR Υπηρεσία επιδιόρθωσης κινητό τηλέφωνο

CPR επιδιόρθωσης κινητό τηλέφωνο μπορεί να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει την οθόνη σας χωρίς ταλαιπωρία και να προσφέρουν μια περιορισμένη πρυμναία εγγύηση εφόρου ζωής (διπλασιάσει την εγγύηση της Geek Squad και άλλες υπηρεσίες). Κάθε κατάστημα CPR διατηρεί κοινά μέρη σχετικά με το χέρι, εξασφαλίζοντας την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη (συνήθως μέσα σε μία ημέρα). Εάν δεν υπάρχει ένα κατάστημα κοντά σας, CPR προσφέρει επίσης μια επιλογή-mail σε.

Το κόστος του Galaxy S4 αντικατάσταση της οθόνης LCD στα καταστήματα CPR θα ποικίλει επίσης από το είδος της βλάβης ή ζημίας. Ωστόσο, μια ελεύθερη και εκ των προτέρων εκτίμηση θα θέσει το μυαλό σας άνετα.

Τώρα, Πώς να αντικαταστήσει το Samsung Galaxy S4 Screen τον εαυτό σας;

Αρχικά, η τιμή μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας κατά τον καθορισμό πώς να αντικαταστήσει μια οθόνη Samsung Galaxy S4. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χρήστες επιλέγουν να DIY. Αλλά προτού να πάρετε έξω πιστόλι σας, σημειώστε ότι οποιαδήποτε προηγούμενη εγγύηση θα ακυρωθεί, όταν το κάνετε αυτό. Και οι τεχνικές πτυχές της επισκευής μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω ζημία αν δεν κατανοούν πλήρως τι κάνετε.

Με αυτό κατά νου, αν αποφασίσετε να DIY, είναι εδώ πώς να αντικαταστήσει το γυαλί Samsung Galaxy S4:

 1. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο.
 2. Αφαιρέστε το πίσω πλάκα χρησιμοποιώντας το νύχι σας (ή spudger αν χρειαστεί).
 3. Pop την μπαταρία με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα νύχι ή spudger.
 4. Αν η συσκευή σας διαθέτει μια κάρτα SIM, πιέστε προς τα μέσα και στη συνέχεια αφήστε το για να βγάλετε.
 5. Χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι στη χαμηλότερη ρύθμιση ή ένα πιστολάκι, ζεστάνετε την μπροστινή όψη (το γυαλί πλευρά). Κύμα το πιστόλι ή στεγνωτήριο με κυκλικές κινήσεις μερικές ίντσες από το τηλέφωνο για να λιώσει την κόλλα που κρατά το γυαλί σε. Να είστε προσεκτικοί για να μην ζεσταθεί το τηλέφωνο πάρα πολύ ή μπορείτε να βλάψει το digitizer. Αν αρχίσετε να βλέπετε αποχρωματισμό, παύει τη θερμότητα αμέσως. Τρεις έως πέντε λεπτά θα έπρεπε να αρκεί.
 6. Ξεκινώντας από την κορυφή και την εργασία τρόπο σας γύρω, διαχωρίζουν το γυαλί από το τηλέφωνο με ένα πλαστικό spudger. Προσθέστε θερμότητας, όπου είναι απαραίτητο.
 7. Τοποθετήστε το πλαστικό pics στα διαχωρισμένα άκρα. Πάμε σιγά-σιγά, όπως σας εξετάζω ή θα μπορούσε να συντρίψει περαιτέρω το γυαλί. Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, να φοράτε γυαλιά ασφαλείας και στρώμα μερικά κομμάτια της ταινίας συσκευασίας πάνω από την οθόνη για να το κρατήσει μαζί.
 8. Να είστε προσεκτικοί κοντά στα δύο πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Θα πρέπει να αφαιρεθούν πριν από την ανύψωση του γυαλιού.
 9. Μόλις το γυαλί έχει αρθεί, θα πρέπει να μείνει με το συγκολλητικό υπόλειμμα στο digitizer. Καθαρίστε με το καθαριστικό φακών, ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι ή σκουπίστε, και υπομονή.
 10. Τοποθετήστε το νέο συγκολλητικό γύρω από τις άκρες της συσκευής ή χρήση LOCA κόλλα. Τοποθετήστε το νέο ποτήρι για το συγκολλητικό.
 11. Αντικαταστήστε την κάρτα SIM και την μπαταρία.
 12. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας πίσω και voila!
Πού μπορώ να βρω επισκευαστεί samsung οθόνη Galaxy S4 μου

Το Samsung Galaxy S4 έχει χαρακτηριστεί ως «σύντροφος της ζωής," ενός χρήστη ένα που θα απλοποιήσει τις καθημερινές εργασίες της ζωής - από την παρακολούθηση της υγείας και της ευεξίας στην οργάνωση το πρόγραμμά σας. Αλλά ακόμη και ένα σύντροφο ζωής μπορεί να ανατραπεί από μια πρόσκρουση στο δρόμο. Και όταν το smartphone σας έχει ανατραπεί και θα πρέπει Samsung Galaxy S4 επισκευή οθόνης, Επισκευή κινητό τηλέφωνο μπορεί να βοηθήσει. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες επισκευής σε κάποια από τις εκατοντάδες τοποθεσίες CPR είναι φθηνότερα από άλλα καταστήματα επαγγελματική επισκευή και ταχύτερη και ασφαλέστερη από ό, τι αν DIY. Για να μην αναφέρουμε ότι το έργο και τα μέρη έρχονται με μια περιορισμένη διάρκεια ζωής εγγύηση.

Τι περιμένεις? Επικοινωνήστε με το CPR σήμερα!

Σχετικές αναρτήσεις

 • Κορέας Κινητά Samsung Galaxy S4 I9500 Dual Core Κορέας 4.2.1 Android κινητό τηλέφωνο στο Πακιστάν Λεπτομέρειες Προδιαγραφές: Δωρεάν Παράδοση / αποστολή Λεπτομέρειες προϊόντος: Samsung Galaxy S4 I9500 διπλή ...

 • Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Διαχείριση εργασιών: Από οποιαδήποτε οθόνη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Home. Πατήστε το εικονίδιο Διαχείριση εργασιών. Διατίθενται οι ακόλουθες επιλογές: Ενεργές εφαρμογές. Οθόνες...

 • Τρεις παράγοντες να σημειωθεί πριν κάνει online αγορές Ahaa, καλή συζήτηση της σχετικά με αυτό το άρθρο σε αυτό το μέρος σε αυτή την ιστοσελίδα, έχω διαβάσει όλα αυτά, έτσι ώστε αυτή τη στιγμή μου επίσης σχολιάζοντας σε ...

 • Πώς να καθορίσει τη Samsung LN46C630 θέμα τρεμόπαιγμα οθόνης Εμφάνιση όλων των αντικειμένων Η Samsung LN46C630 τηλεόραση έχει ένα γνωστό ζήτημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης, μετά τη λήξη της εγγύησης. Αντί να πληρώσει $ 150 σε σας ...

 • Android τηλέφωνο Σχετικά με το Samsung Galaxy S 1 Το Samsung Galaxy S είναι ένα powered smartphone Android αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την Samsung Electronics Το κινητό έχει παραχθεί με 2 ντουζίνα ...