Πού εφαρμογές μετακινηθεί σε κάρτα SD πάει

Πώς να προχωρήσουμε σε SD κάρτα - μεταφορά αρχείων, εφαρμογές, φωτογραφίες μέσων μαζικής ενημέρωσης από το Android τηλέφωνο, το tablet Android στην κάρτα microSD: Πάρτε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνο Android ή το tablet σας

Πώς να προχωρήσουμε σε κάρτα SD - μεταφέρετε αρχεία, εφαρμογές φωτογραφίες με microSD

Εξηγούμε πώς να κινηθεί εφαρμογές για microSD, και πώς να αποθηκεύουν αρχεία και φωτογραφίες σε μια κάρτα microSD σε ένα τηλέφωνο Android ή tablet Android.

Πού εφαρμογές μετακινηθεί σε κάρτα SD πάει

Πώς να πάρετε περισσότερες αποθήκευσης στο τηλέφωνο Android ή το tablet σας με μια κάρτα microSD

Πώς να μεταφέρετε αρχεία, εφαρμογές μέσων μαζικής ενημέρωσης από το Android τηλέφωνο, το tablet Android στην κάρτα microSD: Πάρτε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο τηλέφωνο Android ή το tablet σας

ads

Πολλά φθηνά Android τηλέφωνα έρχονται με μια ασήμαντη 4 ή 8GB της αποθήκευσης, ενώ ακόμα και 16GB δεν είναι αρκετό για πολλούς χρήστες τη στιγμή που θα ξεκινήσει η λήψη εφαρμογών, τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και βίντεο, και με πλάγια υποδοχή μουσική. Ευτυχώς, η συντριπτική πλειονότητα των Android τηλέφωνα έρχονται με μια υποδοχή κάρτας microSD, η οποία σας επιτρέπει να μπουλόνι για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Πριν αγοράσετε μια κάρτα microSD, ελέγχετε τι χωρητικότητα της κάρτας υποστηρίζει το τηλέφωνό σας - ενώ ναυαρχίδα τηλέφωνα τείνουν να είναι περισσότερο από ευτυχείς να φιλοξενήσει 128GB, πολλά φθηνά Androids δέχονται μόνο 32GB. Για να είμαστε δίκαιοι, 32GB θα είναι αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους, και μπορείτε να πάρετε μία από αυτές τις κάρτες για κάτω από ένα δεκάλιρο από κάπου, όπως Αμαζόνα .

Μόλις έχετε την κάρτα microSD, είναι εύκολο να ρυθμίσετε τα πράγματα έτσι ώστε να γίνει το προεπιλεγμένο δίσκο εγγραφής για νέες εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και πολλά άλλα. Μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία του καταστήματος μέσα σε ρυθμίσεις της μηχανής σας ή το Google Play ρυθμίσεων της Μουσικής, για παράδειγμα. Αλλά τι γίνεται με τα πράγματα που έχουν ήδη φράζει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας; Εδώ θα εξηγήσουμε πώς να κινηθεί εφαρμογές, τα μέσα ενημέρωσης και περισσότερο για να microSD σε ένα τηλέφωνο Android ή tablet Android.

Πώς να μετακινήσετε εφαρμογές στην microSD στο τηλέφωνο Android ή tablet

Κατ 'αρχάς, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: δεν είναι όλες οι εφαρμογές μπορούν να μετακινηθούν σε microSD. Αυτό σημαίνει ότι τα τηλέφωνα με μόνο 4 ή 8 GB εσωτερική μνήμη μπορεί ακόμα να τρέξει σε προβλήματα ακόμη και με μια κάρτα microSD εισαχθεί, αν κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε πολλές εφαρμογές. Είτε ή όχι ένα app μπορεί να μετακινηθεί σε microSD είναι κάτω για να τον προγραμματιστή της εφαρμογής και, μερικές φορές, ο κατασκευαστής του τηλεφώνου. Δείτε επίσης: Πώς να διορθώσετε το μήνυμα του Android "ανεπαρκή αποθήκευσης διαθέσιμη".

Εάν μια εφαρμογή είναι σε θέση να μετακινηθεί στην κάρτα microSD, θα βρείτε την επιλογή για να το πράξουν εντός των ρυθμίσεων, το μενού Εφαρμογές. Την πρώτη καρτέλα της οθόνης θα δείτε όλες τις εφαρμογές κατεβάσει στο τηλέφωνό σας. Σύρετε το δάχτυλό σας από τα δεξιά για να δείτε ποια είναι αποθηκευμένα στην κάρτα SD σας - τώρα αυτή η οθόνη θα πρέπει να είναι κενή.

Για να μετακινήσετε μια εφαρμογή για την επιστροφή microSD στην καρτέλα Κατέβηκε και πατήστε μια εφαρμογή για να το επιλέξετε. Εδώ έχουμε επιλέξει το Benchmark app AnTuTu, η οποία δεν ήταν προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο (προεγκατεστημένες εφαρμογές συχνά δεν μπορούν να μετακινηθούν). Θα δείτε μια επιλογή για την «Μετακίνηση στην κάρτα SD»: πατήστε αυτό. Το κουμπί θα πρώτη παράσταση «Μετακίνηση», στη συνέχεια, όταν η δράση είναι πλήρης, θα στραφούν σε «Μετακίνηση στο τηλέφωνο». Μπορείτε τώρα να βρείτε την εφαρμογή που αναγράφονται στην καρτέλα στην κάρτα SD.

Μερικές φορές η επιλογή Μετακίνηση στην κάρτα SD θα είναι γκριζαρισμένο, όπως συμβαίνει με την εφαρμογή του Αμαζονίου μουσική που είναι προεγκατεστημένο στον EE Harrier Mini είμαστε χρησιμοποιώντας εδώ για να πάρετε screenshots. Αυτές οι εφαρμογές δεν μπορούν να μετακινηθούν σε microSD.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές δωρεάν εφαρμογές είναι διαθέσιμες που προσφέρουν για να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία αυτή για εσάς. Εάν ανησυχείτε για την αποθήκευση, στη συνέχεια, προσθέτοντας ένα ακόμα app πιθανόν να μην είναι η καλύτερη ιδέα, αλλά μπορείτε πάντα να το απεγκαταστήσετε μία φορά έχει κάνει τη δουλειά του. Δείτε επίσης: τεστ Ομάδα: ποιο είναι το καλύτερο smartphone;

Πώς να μετακινήσετε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία πολυμέσων σε microSD στο τηλέφωνο Android ή tablet

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στις Ρυθμίσεις, Αποθήκευση στο τηλέφωνο Android ή το tablet σας, στη συνέχεια, αναζητήστε μια επιλογή για «Μεταφορά δεδομένων στην κάρτα SD». Δεν είναι όλες οι συσκευές Android έχουν αυτή την επιλογή, και εάν το δικό σας δεν θα χρειαστεί να μετακινήσετε χειροκίνητα τα αρχεία.

Πού εφαρμογές μετακινηθεί σε κάρτα SD πάει

Ο δεύτερος πιο εύκολος τρόπος για να προχωρήσουμε γρήγορα τις φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία σε microSD είναι να το κάνει χρησιμοποιώντας ένα PC ή Mac. Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας μέσω ενός καλωδίου USB, στη συνέχεια, ανοίξτε ένα νέο παράθυρο για να περιηγηθείτε στα περιεχόμενα της. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την εσωτερική κάρτα αποθήκευσης και SD του τηλεφώνου ως δύο ξεχωριστά μέσα αποθήκευσης. Είμαστε χρησιμοποιώντας το Android File Transfer σε Mac, η οποία δείχνει την εσωτερική κάρτα αποθήκευσης και SD σε ξεχωριστές καρτέλες. Για να μετακινήσετε τα αρχεία από την εσωτερική μνήμη στην κάρτα SD απλά drag-and-drop τα αρχεία για να τα αντιγράψετε από την εσωτερική αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας του Mac και πίσω στην κάρτα SD του τηλεφώνου, στη συνέχεια, να τα διαγράψετε από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Απλά μην προσπαθήσετε να μετακινήσετε τα αρχεία συστήματος Android.

Μια άλλη επιλογή, αν δεν έχετε ένα PC στο οποίο να μεταφέρετε τα αρχεία είναι να το κάνει χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή Διαχείριση αρχείων. Πολλοί Android τηλέφωνα έρχονται με μια τέτοια εφαρμογή προεγκατεστημένο, αλλά δεν είναι ένα τυπικό μέρος του Android. Αυτή η EE Harrier Mini δεν έχει ένα, έτσι ώστε να κατεβάσει τη δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από Topnet999.

Πατήστε στην καρτέλα Αποθήκευση στο πάνω μέρος του app για να δείτε τις διάφορες αποθήκευσης είναι διαθέσιμες στο τηλέφωνο. Εδώ ήταν sdcard0 εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου μας, ενώ sdcard1 ήταν η κάρτα microSD. Ας ξεκινήσουμε με τις φωτογραφίες.

Πρώτη ανοικτή sdcard0 και να περιηγηθείτε στο DCIM, φωτογραφική μηχανή. Εδώ θα βρείτε όλα τα πλάνα που λαμβάνονται από τη φωτογραφική σας μηχανή. Αγγίξτε τις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Multi-επιλέξτε. Πατήστε σε κάθε στοιχείο που θέλετε να μετακινήσετε σε SD? όταν επιλεγεί το λευκό κείμενο γίνεται κίτρινο. Τώρα επιλέξτε Μετακίνηση, μεταβείτε στην κάρτα microSD και επιλέξτε Μετακίνηση εδώ.

Επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε μουσική και άλλα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας.

Ακολουθήστε Marie Brewis για Τουίτερ .

Σχετικές αναρτήσεις

  • Μετρητά με μια ηλεκτρονική κάρτα, προτείνεται για χρήση στο Android Market Αγοράστε ένα Android Market κάρτα δώρο σε απευθείας σύνδεση. Είναι σαν τα χρήματα με μια πρόταση για να περάσετε στο Android Market. Ελέγξτε πώς λειτουργεί για να μάθουν ...

  • Android: Τα εικονίδια εξαφανίζονται από το σπίτι ή το Launcher Υπάρχει ένα κοινό πρόβλημα για τους χρήστες Android, όπου οι εικόνες συντομεύσεων εξαφανίζονται από τις οθόνες Home ή εκκίνησης εφαρμογών. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για αυτό ...

  • Veedeo App εκπληκτικά χαρακτηριστικά Veedeo app. Εύκολο, γρήγορο, έξυπνο μοντάζ βίντεο Κάνοντας βίντεο με Veedeo εφαρμογή είναι εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική. Αίσθημα τεμπέλης; Τοποθετήστε παλιά βίντεο και να τα επεξεργαστείτε. Δημιουργήστε εκπληκτικές ...

  • Apps είναι το μέλλον της φιλίας εύρεσης Jen Aprahamian, αριστερά, και Ολίβια Ιούνιο Poole από το Hey! VINA. Καλώς ήρθατε στο μέλλον της φιλίας-εύρημα, ή έτσι λένε αισιόδοξος app-κατασκευαστές. Υπάρχει Squad, ...

  • Chromecast Chromecast έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούλιο του 2013, και έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα φυσικά προϊόντα Google ποτέ. Εύκολο στη χρήση, ανέξοδη, και συμβατό με όλες τις συσκευές Android και iOS, ...