Πού είναι το Android app πλοήγησης μου

Το Top 3 Δωρεάν Αποσυνδεδεμένος GPS εφαρμογές για Android

Google πλοήγησης για Android είναι μια από τις καλύτερες λύσεις χάρτη μπορείτε να πάρετε στην παλάμη του χεριού σας, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε μια σύνδεση δεδομένων; Είτε ταξιδεύετε στο εξωτερικό, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Wi-Fi μόνο tablet Android. ή απλά ψάχνουν για να χρησιμοποιούν λιγότερο τα δεδομένα στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις εφαρμογές χάρτη για να δείτε πού βρίσκεστε και να λάβετε οδηγίες πλοήγησης.

Πού είναι το Android app πλοήγησης μου

Αν αρχίσετε να σκάβουν μέσα από το Google Play για offline εφαρμογές GPS, θα βρείτε πολλά κακής ποιότητας δωρεάν εφαρμογές και υψηλής ποιότητας εφαρμογές που κοστίζουν χρήματα. Έχουμε κάνει το σκάψιμο για σας και βρήκε τις καλύτερες ελεύθερες επιλογές

ads

Χάρτες Google

Χάρτες Google έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για offline χάρτες. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να κατεβάσετε ένα χάρτη της περιοχής για το Android σας, ώστε να μπορείτε να προβάλετε χωρίς σύνδεση δεδομένων. Αυτό ήταν στο παρελθόν ένα εργαστήρια διαθέτουν με μια ποικιλία από σφάλματα, αλλά είναι πλέον ισχυρή και σταθερή.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό περιορισμό: Μόνο τα κεραμίδια χάρτη κατεβάσει. Δεν μπορείτε να αναζητήσετε σημεία ενδιαφέροντος ή να λάβετε οδηγίες πλοήγησης χωρίς σύνδεση.

Για να κατεβάσετε ένα χάρτη της περιοχής για χρήση χωρίς σύνδεση, να ξεκινήσει το Google Maps, πατήστε το πλήκτρο μενού και επιλέξτε Διάθεση εκτός σύνδεσης.

Zoom και pan γύρω από το χάρτη με τα δάχτυλά σας μέχρι την περιοχή του χάρτη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε χωρίς σύνδεση είναι μέσα στο τετράγωνο. Όταν είναι, πιέστε Τέλος.

Google Maps θα κατεβάσετε την περιοχή του χάρτη για χρήση χωρίς σύνδεση. Μπορείτε να δείτε offline χάρτες σας με το άνοιγμα της οθόνης Θέσεις μου και περνώντας στην κατηγορία χωρίς σύνδεση.

Ενώ offline, μπορείτε να ανοίξετε το Google Maps και να χρησιμοποιήσετε το GPS σας για να δείτε πού βρίσκεστε, συμπεριλαμβανομένου ενός λεπτομερούς χάρτη του γύρω δρόμους και μερικά ορόσημα. Ενώ δεν μπορείτε να πάρετε τις κατευθύνσεις ενώ βρίσκεστε εκτός σύνδεσης, μπορείτε να ρωτήσω για τις κατευθύνσεις, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Internet και στη συνέχεια να πάνε χωρίς σύνδεση, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες για να πάρει όπου θα πάμε χωρίς σύνδεση δεδομένων.

OsmAnd είναι μια πλήρης εφαρμογή GPS που προσφέρει turn-by-turn κατευθύνσεις και μια σύνδεση point-of-ενδιαφέροντος βάσης δεδομένων. Επίσης, έχει άλλα χαρακτηριστικά που μπορεί να σας συνηθίσει να από συσκευές GPS, συμπεριλαμβανομένης προφορικές οδηγίες.

OsmAnd χρησιμοποιεί δεδομένα OpenStreetMap. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε αρχεία χάρτη στη συσκευή σας όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά το app. Η δωρεάν έκδοση σας επιτρέπει να κατεβάσετε δέκα αρχεία χαρτών δωρεάν, τα οποία θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους.

OsmAnd σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε τοποθεσίες κατά διεύθυνση ή από την αναζήτηση μιας βάσης δεδομένων το σημείο ενδιαφέροντος. Θα μιλήσει, επίσης, στροφή-από-στροφή κατευθύνσεις για να σας ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε κατά την οδήγηση, όπως ακριβώς θα μπορούσε με μια ειδική μονάδα GPS. OsmAnd δεν είναι μόνο για την οδήγηση, αλλά προσφέρει επίσης πεζοπορία, ποδηλασία, και κάποιες οδηγίες δημόσιας συγκοινωνίας.

Navfree είναι άλλο ένα δωρεάν offline app GPS που εξαρτάται από τα δεδομένα OpenStreetMap. Όπως OsmAnd, προσφέρει turn-by-turn κατευθύνσεις, εκτός σημείο ενδιαφέροντος αναζήτησης και προφορικές οδηγίες.

κύρια οθόνη του μοιάζει πολύ με μια ειδική μονάδα GPS. Μερικά από τα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα αναζήτησης της Google, απαιτεί μια σύνδεση δεδομένων, αλλά τα βασικά χάρτη-προβολή, την πλοήγηση και το σημείο ενδιαφέροντος χαρακτηριστικά που δεν το κάνουν.

Τόσο OsmAnd και Navfree είναι στερεά, καλά-που-μαζί, και με πλήρεις δυνατότητες εφαρμογών. Χρησιμοποιούν τα ίδια δεδομένα του χάρτη, έτσι που app που προτιμάτε, θα εξαρτηθεί από το ποια διεπαφή που σας αρέσει περισσότερο.

Περισσότερες επιλογές

Οι παραπάνω επιλογές δεν είναι οι μόνες offline εφαρμογές χαρτών για το Android. Αν ψάχνετε για μια απλή σύνδεση app χάρτη που δεν είναι το Google Maps, δοκιμάστε MapDroyd. MapDroyd χρησιμοποιεί τα ίδια δεδομένα OpenStreetMap όπως Navfree, αλλά δεν παρέχει σημείο ενδιαφέροντος ή turn-by-turn λειτουργίες πλοήγησης. Είναι μια μικρή, απλή εφαρμογή - αυτό θα σας δείξει ένα χάρτη και να εμφανίσει τη θέση σας σε αυτό.

δύναμη MapDroyd είναι μικρό δεδομένα του χάρτη του. Επίσης σας επιτρέπει να κατεβάσετε μικρότερες περιοχές των δεδομένων χάρτη, αντί ολόκληρων χωρών, εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση της συσκευής σας. Ενώ το σημείο ενδιαφέροντος αναζήτησης δεν είναι διαθέσιμη, θα δείτε μερικές τοποθεσίες και αξιοθέατα, αν κάνετε ζουμ σε αρκετά μακριά.

Πού είναι το Android app πλοήγησης μου

Αν ταξιδεύετε - ή τυχαίνει να ζουν σε μια μεγάλη πόλη που υποστηρίζεται - Οδηγοί ταξιδιωτικές είναι επίσης εξαιρετική, δωρεάν εφαρμογές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξ ολοκλήρου εκτός σύνδεσης και περιλαμβάνει χάρτες με GPS και την ικανότητα για να εμφανιστεί σε κοντινή απόσταση χρήσιμα ορόσημα, από τους σταθμούς του μετρό και ΑΤΜ στα εστιατόρια και τα αξιοθέατα. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν ακόμη και σχόλια ώστε να μπορείτε να διαβάσετε επάνω σε ένα εστιατόριο πριν από το φαγητό εκεί, και την πλήρη χάρτες των γραμμών του μετρό στην περιοχή, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα με τα πόδια γύρω - όλα εκτός σύνδεσης.

Έχουμε καλύψει και κάποιες άλλες εφαρμογές εκτός σύνδεσης χάρτη για το Android. Οι χρήστες PC μπορούν να δοκιμάσουν GMapCatcher να κατεβάσετε και να δείτε τους χάρτες στον υπολογιστή τους, χωρίς σύνδεση στο Internet.

Αν ψάχνετε για περισσότερες μεγάλες εφαρμογές Android, ελέγξτε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές του Android. Έχουμε επίσης μια πλήρη οδηγό για το Android - δωρεάν!

Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις εφαρμογές, ή ξέρεις έναν καλύτερο; Αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μας τη γνώμη σας.

Σχετικές αναρτήσεις

  • Το καλύτερο eReader για τα ebooks Android ανάγνωση στο Android χρησιμοποιείται για να είναι απλά εντάξει. Τώρα είναι φοβερό. Ενώ υπάρχουν πολλά γλυκά εφαρμογές για την ανάγνωση βιβλίων στο τηλέφωνο ή το tablet σας, Play Books έχει ...

  • Βίντεο: Hands-on με το νέο Instagram βίντεο στο Android Όχι ότι ήταν πολύ έκπληξη μετά από μια-δυο εκθέσεις έσπασε τις ειδήσεις τις ημέρες που προηγήθηκαν της σημερινής εκδήλωσης στο Facebook, αλλά ναι, θα ...

  • 4 Pics 1 του Word Απαντήσεις Απατεώνες 4 Pics 1 του Word απαντήσεις, απατεώνες και συμβουλές θα σας δείξει πώς να νικήσει όλα τα επίπεδα και τις επιστολές του παιχνιδιού για το iPhone, iPod, iPad και Android. Μαντέψτε τη λέξη ότι η ...

  • Minecraft: Pocket Edition (για Android) Στερεά εξόρυξης και χειροτεχνίας εμπειρία. Αναζητά και παίζει μεγάλη. Νεκρά απλό multiplayer. Συνεχής ανάπτυξη. Δεν είναι τόσο βαθιά όσο η έκδοση για PC. Μερικά αφής ...

  • [Android] Τι είναι Υπερχρήστη Κερδίζοντας ρίζας σε μια συσκευή Android δεν επιτυγχάνεται με το ξεκλείδωμα του bootloader, ή να εγκαταστήσετε ένα προσαρμοσμένο ανάκαμψης, αλλά από αναβοσβήνει ένα μικρό αρχείο που ονομάζεται superuser ....