Εφαρμογές όπου μπορείτε να γράψετε σε φωτογραφίες

10 Δωρεάν Συγγραφή Εφαρμογές και Εργαλεία

2 Σχόλια

Γραφή δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα. Ευτυχώς, υπάρχουν όλα τα είδη των εφαρμογών εκεί έξω για να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι. Είτε είστε γραπτώς για τα προς το ζην ή απλά κάνοντας μια λίστα παντοπωλείων, αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το έργο σας με ευκολία.

Visual Αϊνστάιν είναι δωρεάν downloadable λογισμικό που μπορεί να είναι χρήσιμη για όλους τους τύπους των ανθρώπων. Η εφαρμογή αυτή σας βοηθά να οργανώσετε έργο γραφής σας, χρησιμοποιώντας τις σημειώσεις, τίτλους, hyperlinks, και διακρίσεις. Visual Αϊνστάιν είναι πιο χρήσιμη όταν έχετε πολλές πληροφορίες αναφοράς.

Εφαρμογές όπου μπορείτε να γράψετε σε φωτογραφίες

Ξεκινώντας σε ένα δοκίμιο, μυθιστόρημα, ή οποιαδήποτε μορφή γραφής μπορεί να απαιτήσει κάποια brainstorming. Αυτή η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να γρήγορα και εύκολα να σκεφτούν ή να δημιουργήσετε ένα χάρτη για τις ιδέες σας. Αυτό το απλό, εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα καθιστά ανώδυνη για να οργανώσετε τις ιδέες με τη χρήση της προσαρμογής του χρώματος φούσκα, το μέγεθος του κειμένου και τη μορφοποίηση, και ακόμη και υπερσυνδέσμους. Αυτή η ιστοσελίδα είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει, και δεν χρειάζεται καν να κάνει ένα λογαριασμό, εκτός αν θέλετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας.

WiseMapping είναι ελεύθερη και εύκολη για να εγγραφείτε στο διαδίκτυο. Εισόδου απλές πληροφορίες, όπως το όνομα σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, για να γίνει μέλος και να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό το εργαλείο χαρτογράφησης μυαλού. WiseMapping είναι αρκετά βασικό, αλλά μπορεί πραγματικά να βοηθήσει όταν πρόκειται για την ανταλλαγή ιδεών και την επίλυση προβλημάτων.

Σχεδιασμένο από τον Simon Haynes, συγγραφέας και ο υπολογιστής προγραμματιστής, yWriter5 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους συγγραφείς. yWriter5 σπάει το μυθιστόρημά σας επάνω σε σκηνές και τα κεφάλαια για σας, ενώ μπορείτε να γράψετε, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να διαχειριστεί. Μεταξύ πολλών άλλων, το λογισμικό αυτό καταγράφει την πρόοδο σας, και το καθιστά εύκολο να ρυθμίσετε εκ νέου το μυθιστόρημά σας με drag and drop τις δυνατότητές του.

Όταν γράφετε μια σύνθετη ιστορία με πολλαπλές γραμμές οικόπεδο, μπορεί να χρειαστεί μια μικρή βοήθεια τήρηση παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν. Παραμύθι θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει μέσα από τη διαδικασία της γραφής του βιβλίου σας, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε εικόνα σας. Βασικές Storybook έχει τέσσερις προβολές για να σας βοηθήσει, μαζί με άλλα χρήσιμα εργαλεία που ενσωματώνονται σε αυτές τις απόψεις. Οι τέσσερις απόψεις είναι Χρονολογική Προβολή, διαχείριση κεφαλαίων και Σκηνές Προβολή, Βιβλίο Δείτε και Προβολή ανάγνωσης.

Εφαρμογές όπου μπορείτε να γράψετε σε φωτογραφίες

Είναι δύσκολο για κάποιον να γράψει όταν αποσπούν την προσοχή. Ευτυχώς Q10 είναι εκεί για να ελαχιστοποιήσετε τους περισπασμούς και να βοηθήσει να αυξήσει το δυναμικό γράψιμο. Αυτό το downloadable λογισμικό είναι ένα πλήρες περιβάλλον οθόνη με όλα τα είδη των goodies για να σας βοηθήσει κατά μήκος. Η εφαρμογή αυτή θυμάται τι έχετε εργαστεί για την τελευταία και θα το ανοίξει αυτόματα κατά την εκκίνηση. Έχει επίσης ένα χρονόμετρο που μπορείτε να ορίσετε να σας υπενθυμίσω να πάρει ένα κομμάτι από ένα διάλειμμα? μπορείτε να ορίσετε ακόμη και έναν στόχο αριθμό λέξεων για τον εαυτό σας. Ένα από τα καλύτερα στοιχεία αυτού του λογισμικού είναι η αυτόματη αποθήκευση. Ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για να θυμόμαστε για να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας, ενώ μπορείτε να γράψετε, γιατί μπορείτε να έχετε Q10 αποθηκεύσετε την εργασία σας από το λεπτό ή από τις παραγράφους γραπτή.

Αυτή η δωρεάν εφαρμογή iPhone είναι μεγάλη για κάθε τύπο γραφής. Εάν είστε πάντα γεμάτο από ιδέες και είναι άρρωστοι της αγωνίζονται να βρουν ένα στυλό και το χαρτί πριν να χάσει το τρένο της σκέψης σας, αυτό το app θα είναι ένα αγαθό κατάλληλο για σας. Γράψτε 2 Lite είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε τα μεγέθη των γραμματοσειρών και πληκτρολογήστε καθώς και να χρησιμοποιούν διαφορετικά θέματα. Μην σκεφτείτε αυτό το app ως απλά μια εφαρμογή γραπτώς? Γράψτε 2 Lite έχει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που είναι προσβάσιμο από ένα ειδικό pin για να σας βοηθήσει σε καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή.

Κατά την αναζήτηση για μια εφαρμογή για το Android γραφής, να είστε βέβαιος να δώσει Writer μια δοκιμή. Συγγραφέας είναι μια απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να γράφετε χωρίς όλα τα επιπλέον περισπασμούς. Γυρίστε στο Writer να επικεντρωθεί στο γράψιμο? δεν είναι ένα μέρος για να κάνει τα πράγματα φαίνονται αρκετά. Ωστόσο, αυτό δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνει τους καταλόγους, πλάγια και να κάνουν τα λόγια τολμηρή, καθώς και τις κεφαλίδες χρήση.

Εφαρμογές όπου μπορείτε να γράψετε σε φωτογραφίες

Η ζωή σας είναι πολύτιμα, και αν είστε ο τύπος τεκμηρίωση, που θέλετε να θυμάστε κάθε στιγμή καλή ή κακή. Diaro είναι μια προηγμένη εφαρμογή ημερολόγιο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση ενός περιοδικού ή απλά να κρατάει σημειώσεις. Χρησιμοποιήστε Diaro να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις σκέψεις και τις αναμνήσεις σας οργανωμένες και καλά τεκμηριωμένες. Επισυνάψτε φωτογραφίες ή τοποθεσίες στις καταχωρήσεις σας και να τα μοιραστείτε με άλλους μέσω των δικτυακών τόπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινωνικής δικτύωσης. Με Diaro, δεν έχετε να ανησυχείτε για τους άλλους να σκοντάψει σε όλη τη βαθύτατη πιο σκοτεινά μυστικά σας, επειδή το ημερολόγιό σας θα πρέπει να προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

Είστε έτοιμοι για την τελική σημειωματάριο; Σημείωση Τα πάντα θα σας επιτρέψει να κάνετε ακριβώς αυτό - σημειώστε τα πάντα. Είτε θέλετε να σημειώνω κάτι κάτω ή ακόμα και να αφήσει μια φωνητική σημείωση, σημείωση πάντα έχει την πλάτη σας. Εύκολα οργανώσετε τις σημειώσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ζωγραφίσουν. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με αυτό το app? δεν θα πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε χαρτί ή στυλό και πάλι.

guest μετά από Payton τιμή. Payton είναι ανεξάρτητος συγγραφέας και εκδότης. Γράφει για διάφορες δημοσιεύσεις.

Σχετικές αναρτήσεις

  • 10 Εξαιρετική επεξεργασίας φωτογραφιών εφαρμογών Android Kim Barloso στις 22 Φεβρουαρίου του 2012 Σε αυτή την ψηφιακή εποχή, οι άνθρωποι βασίζονται περισσότερο σε smart phones τους για να πάρει τις εικόνες από μια κανονική φωτογραφική μηχανή. Μέρος της έξυπνης ...

  • 'Γράφω.' έχει αναπτυχθεί από τον Steven Rogers. Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής Προγραμματιστής του σούπερ-απέτυχε τεχνολογίας εκκίνηση, Statusly. Σε off χρόνο του, αυτός είναι θεωρητικά Captain America και δεν μπορείς να αποδείξεις ...

  • Veedeo App εκπληκτικά χαρακτηριστικά Veedeo app. Εύκολο, γρήγορο, έξυπνο μοντάζ βίντεο Κάνοντας βίντεο με Veedeo εφαρμογή είναι εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική. Αίσθημα τεμπέλης; Τοποθετήστε παλιά βίντεο και να τα επεξεργαστείτε. Δημιουργήστε εκπληκτικές ...

  • Apps είναι το μέλλον της φιλίας εύρεσης Jen Aprahamian, αριστερά, και Ολίβια Ιούνιο Poole από το Hey! VINA. Καλώς ήρθατε στο μέλλον της φιλίας-εύρημα, ή έτσι λένε αισιόδοξος app-κατασκευαστές. Υπάρχει Squad, ...

  • Chromecast Chromecast έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούλιο του 2013, και έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα φυσικά προϊόντα Google ποτέ. Εύκολο στη χρήση, ανέξοδη, και συμβατό με όλες τις συσκευές Android και iOS, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/greek.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/greek.mobilesbuzz.com/public_html/που/εφαρμογές-όπου-μπορείτε-να-γράψετε-σε-φωτογραφίες.php on line 117

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/greek.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/greek.mobilesbuzz.com/public_html/που/εφαρμογές-όπου-μπορείτε-να-γράψετε-σε-φωτογραφίες.php on line 117